Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Pesti 15-21 iulie 2012

Peşti


Citeste Urania Vărsător 15-21 iulie 2012

Pentru cei care s-au născut în zodia Peştilor rămân valabile aceleaşi marcaje astrologice legate de bani, plăţi, taxe sau poate aceleaşi stringenţe şi urgenţe, aceleaşi probleme care îi fac să mediteze ori care îi fac să se supere, să se întristeze şi să se enerveze. Limitări şi scăderi de finanţe în funcţie de buget şi în funcţie de viaţa fiecăruia. Puţini sunt Peştii care vor depăşi această săptămână fără să facă o plată esenţială.Rămâne în continuare Luna neagră în Casa a III-a a comunicării, care îi transformă în nişte fiinţe care nu neapărat că spun prostii, dar care resimt nişte neputinţe fie în a spune tot, fie în a spune ce cred, fie în a vorbi cu nişte persoane pe care şi le-ar dori ca parteneri. Aceia nu sunt oraş, nu răspund la telefon, au alte probleme. Una dintre perioadele cele mai complicate pe această direcţie este chiar ultima zi a săptămânii din răstimpul pe care îl analizăm, adică 21 iulie. Aici s-ar putea ca lucrurile să fie legate de o proastă comunicare şi o proastă exprimare sau proastă asimilare a informaţiilor la locul de muncă. Atenţie, aspectul este efemer şi tocmai pentru că este trecător şi neesenţial eu vă invit să nu îi daţi curs, mai ales că acolo se află şi un Mercur retrograd, prin urmare s-ar putea să faceţi o mică criză de personalitate sau de autoritate, sau să vreţi să reglementaţi nişte lucruri care vă privesc doar parţial, în aşa fel încât să vă stricaţi imaginea şi liniştea.
Oricum, de reparat nu veţi repara nimic, de adus pe făgaşul constructivităţii a unei relaţii de muncă deşuchiate tot nu o veţi face. Lăsaţi-i pe alţii să facă şi să conducă cum pot, cum ştiu, vor trage consecinţele, în final fiecare este răspunzător pentru viaţa lor. Nu încercaţi să-i faceţi pe alţii mai buni, mai corecţi, mai deştepţi, mai eficienţi, mai harnici, mai sinceri, că nu o să reuşiţi să transformaţi lumea din jurul dumneavoastră, mai ales că s-ar putea ca ceea ce dumneavoastră consideraţi o normă de moralitate pentru ei să nu fie sau calapodul dumneavoastră să fie atât de sus încât niciodată să nu apucaţi dumneavoastră să-i băgaţi în calapod, aşa cum pe vremuri alchimişti spuneau că bagă un spirit într-o sticlă, îi pun dop şi îl ţin prizonier. Nu îi transformaţi în prizonierii exigenţelor dumneavoastră, pentru că acele duhuri se vor risipi. Ba mai mult, dacă totuşi aţi reuşit să prindeţi pe vreunul şi să-i puneţi dop, spargeţi sticla. Glumesc. Elemente bune, foarte bune, satisfăcătoare legate de domiciliu, casă, locuinţă, şedere, gospodărie sau investiţie, amenajare, mutare, noutate ori, pur şi simplu, confort. S-ar putea să intre în joc nişte bani sau nişte obiecte pe care să le primiţi în dar sau pe care să le primiţi ca moşternire, sau pe care să le primiţi într-un soi de beneficiu, un fel de împrumut pe termen lung, dar nu este vorba de bani, înclin să cred că este vorba mai mult de obiecte sau bunuri gospodăreşti care vă sunt date, transferate, înmânate în ideea că să vă meargă bine şi dumneavoastră.
Probabil, rude, persoane mai în vârstă care se pot detaşa, se pot despărţi, se pot lipsi de o serie de obiecte, o canapea, un covor, un tablou, o lustră, etcetera. Săptămâna este destul de specială pentru aceşti nativi pentru că Luna nouă se construieşte pe un aspect de apă, deci o relaţie, teoretic, excelentă cu Soarele lor. Vine în Casa a V-a şi atunci ar trebui să fie un beneficiu de creaţie, de inspiraţie, ar trebui să fie o bucurie de la copii, ar trebui să fie o bucurie sau un început în plan afectiv, o nouă poveste de dragoste, un început, o trăire aparte. S-ar putea însă să nu fie nimic din toate acestea pentru că, chiar dacă vârsta ar justifica implicarea în tot felul de aventuri sentimentale sau chiar în dorinţe şi impulsuri, există destul de multe bariere, blocaje, interdicţii sau răzvrătiri ale planetelor care nu sunt bine poziţionate şi nu trimit raze bune cel puţin domeniul afectiv. S-ar putea ca beneficiul zilei de 19 iulie să fie doar într-un plan legat de creativitate pentru cei care au preocupări sau într-un plan al unei activităţi în care este nevoie de sensibilitate, intuiţie sau de o serie de calităţi speciale, mai rare. Dar cred că din întregul zodiac doar Peştii sunt cei care extrag cel mai mic beneficiu, dar, bucuraţi-vă, au parte şi de cel mai mic risc din tranzitul Lunii şi Soarelui prin zodia Racului în perioada 18-19 iulie. De aici mai putem trage concluzia că sunt oarecum protejaţi şi, dacă nu le cade nimeni cu tronc în acea zi, înseamnă că au scăpat cu bine dintr-un moment destul de complicat al acestei veri.


Horoscop Urania 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*