Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Berbec 15-21 iulie 2012

Berbec

Horoscop Urania 2012


Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului săptămâna viitoare aduce o contradicţie importantă, o ipoteză sau neşansa unui conflict, a unei discuţii, a unei rupturi sau a unei stări explozive care ameninţă să arunce în aer o căsnicie, un parteneriat, postura de asociat într-o firmă şi toate tipurile de lucru într-un colectiv.
Berbecii sunt răscoliţi, nu sunt bine aspectaţi din punct de vedere astrologic, nu e o noutate, de câteva săptămâni foarte multe dintre planetele care stau pe semnele crucii cardinale le dau destul de multe impulsuri, să nu fie în apele lor, să nu se simtă bine în pielea lor, să nu aibă chef nici de mâncare, nici de somn, nici de distracţie, nici de vorţă, dar nici să tacă parcă nu le-ar veni.Este un moment în care toate aceste ipostaze plăcute, deranjante, încep să se adune, să se coaguleze şi să pună premizele unei situaţii care poate să fie ţinută sub control dacă există maturitate, voinţă şi cunoaştere a acestui risc, dar care pot să fie scăpate de sub control mai ales pe 18 iulie, când Luna va face la 7-8 grade în Rac, fiind în domiciliu, deci o Lună puternică, un mănunchi de aspecte proaste cu Marte, Pluton şi Uranus, pentru ca a doua zi să intre în ipostaza de Lună nouă şi să dea un soi de „virtute” acestor stări de nepotrivire a individului cu cei apropiaţi, cu restul lumii, cu întregul lui destin.

Este o zi în care cei născuţi în semnul Berbecului pot să fie mânioşi, revoltaţi, disperaţi, supăraţi, enervaţi, iritaţi, să aibă reacţii explozive, nimic să nu le placă, nimeni să nu le intre în voie. Ce e de făcut? Cum spuneam, să se abţină, să se controleze, dar probabil că sunt şi firi mai nervoase, sunt şi oameni obosiţi, bolnavi, tracasaţi, suprasolicitaţi şi atunci această autocenzură funcţionează din ce în ce mai slab până când nu mai funcţionează deloc.

Bine ar fi ca în astfel de zile să nu se pună întâlniri cu persoane care la rândul lor sunt firi temperamentale, nu cedează prea uşor, au mania contrazicerii şi a pariurilor, au o plăcere nebună în a-l enerva pe câte un Berbec, aşa încât aceste persoane sunt de-a dreptul indezirabile săptămâna viitoare şi mai ales în preajma datei de 19 iulie. Este bine să nu se programeze şedinţe, consilii şi tot felul de întâlniri menite să se producă acolo o analiză a unei situaţii de fapt.

Berbecii vor dori să preia controlul sau dacă sunt un pic criticaţi şi vizaţi vor sări cu un lanţ de reproşuri şi de acuzaţii dând peste cap întâlnirea, şedinţa sau miza acelui consiliu. Chiar dacă au dreptate, într-o măsură destul de mare, totuşi felul în care se manifestă, felul în care prezintă situaţia, felul în care îi atacă pe ceilalţi nu le face nici lor bine, dar nu remediază cu nimic realitatea pe care trebuie să o controleze şi pe care trebuie să o administreze.

Sunt mai puţin vizaţi de acest context astral cei mici, copiii, care probabil că or să fie mais upărăcioşi, mai plângăcioşi, mai nervoşi, şi cei în vârstă care, la un moment dat, au înţelepciunea să cedeze, să se detaşeze de aceste provocări, pentru că de-a lungul vieţii au trecut de atâtea ori prin situaţii similare încât îşi dau seama, măcar pe baza unei concluzii statistice, că nu merită să îţi pui mintea chiar cu toate provocările vieţii de fiecare zi. Proaste sunt relaţiile pentru cei născuţi în Berbec întreaga săptămână într-o relaţie de familie şi se înţelege cu un vârf care urcă spre 19 iulie.

Încercaţi să evitaţi vizitele, mai ales la cei în vârstă sau la rudele care au probleme de sănătate, care sunt dificile, cu care nu sunteţi în relaţii foarte bune, pentru că o să vă certaţi furcă, cum se zice, şi ştiţi că furca este un instrument al unei entităţi care numai bine nu face. Mercur este retrograd în Casa a V-a şi dă răzgândiri şi mai ales dă o atitudine antipatică faţă de persoana iubită.

Au tot felul de idei, fac pe interesanţii, sunt ciudaţi, nu neapărat că ar fi ei nişte vedete sau că ar fi antipatici din fire. Dar au tot timpul senzaţia că ceva se petrece şi ei nu sunt în măsură să sesizeze sau să demaşte. Mania asta cu demascatul, cu să dăm lucrurile pe faţă ca să aflăm adevărul gol-goluţ, că spune tot, să nu ascunzi nimic.

Astea sunt copilării, sunt naivităţi, dar din punct de vedere astrologic tendinţa asta este, să meargă spre un radicalism, spunând ei că merg în profunzime la rădăcina lucrurilor. Ei, aş. Dacă într-o relaţie afectivă lucrurile au început bine, se poate depăşi şi o astfel de săptămână antipatică. Dacă au pornit prost, sigur, vor ieşi la iveală lucrurile care deranjează, supără sau care sunt fundamental nepotrivite în această relaţie. Reţineţi că până pe 23 iulie mai aveţi încă destul timp să vă certaţi şi să vă răzgândiţi cu iubitul sau iubita. La fel de proaste sunt şi deciziile pe care le luaţi în ceea ce-i priveşte pe aceia.

De exemplu, „nu-l mais unt în viaţa mea” sau „nu o mai caut niciodată”, sau „nu mă mai plimb cu ea în parc cât o să trăiesc”. Promisiuni din acestea pe care evident le fac copiii, le fac adolescenţii, adulţii, chiar dacă le rostesc, până la urmă au ei grijă să le calce în picioare şi să le anuleze cu tot felul de gesturi.

Şi într-o astfel de situaţie, cu cât sunteţi mai anapoda poziţionat faţă de iubit sau iubită, cu atât o să vă coste mai mult repararea acestei atitudini. Adică, cu cât veţi fi mai supărăcios şi mai imposibil, şi mai dificil de suportat, de privit sau de ascultat, cu atât o să vă coste mai mult florile, bomboanele, parfumurile, cadourile şi celelalte obligaţii ca să ştergeţi impresia pe care aţi reuşit să o faceţi cu mâna dumneavoastră. Prin urmare, consideraţi-vă în această săptămână, dar şi în cea următoare, nicio grijă, persoana dificilă din zodiac la capitolul relaţii.

Păziţi-vă de toate discuţiile cu necunoscuţi. Pot să iasă nişte conflicte uriaşe, la coadă, undeva într-o sală de cinematograf, pe malul lacului la pescuit, se ceartă unul pentru că de ce stă celălalt în stânga tufei şi nu în dreapta tufei. Conflictele, mai ales cele stupide, sunt exacerbate din punct de vedere astrologic.


Citeste Urania Taur 15-21 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*