Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Vărsător 1-7 iulie 2012

Vărsător


Citeste Urania Capricorn 1-7 iulie 2012

Şi-acum să vedeţi ce ciudăţenie. Să vedeţi originalitate într-o masă mare de informaţii care păreau să fie destul de echilibrat distribuite pentru celelalte zodii.
Subliniez de multe ori diferenţa intre aceste zodii pentru a înţelege de ce acelaşi context astral nu funcţionează pentru Berbeci ca pentru Vărsători, pentru Săgetători ca şi pentru Gemeni. Vorbim despre Vărsători şi mai vorbim despre un Marte care în seara zilei de 3 iulie va intra în zodia Balanţei, în casa a IX-a şi va face o relaţie bună cu Soarele lor şi le va da aripi, imaginaţie, vor fi sclipitori cei valoroşi, vor fi extraordinari, intuitivi, originali. Atenţie, pentru părinţi! Toţi cei care se vor prezenta la concursuri, spun grosso modo, folosesc un termen generic ca să mă înţelegeţi mai repede spre ce mă îndrept, o olimpiadă, de exmplu, un test de abilitate unde este nevoie de inspiraţie, ingeniozitate, sclipire de geniu, capacitate tehnică, forţă de a se descurca, sau forţă vizionară. A vedea în spaţiu, a vedea în viitor, a vedea în abstract. Sunt extraordinar de bine susţinuţi copiii, tinerii şi adolescenţii. Pot să rezolve probe, probleme, probe practice într-un fel de o maximă originalitate, să uimească, să şocheze, nici nu se mai pune problema că iau premiu, câştigă locul sau iau bursa, problema este de imagine, de impresie. Profesorii vor fi uluiţi.Sunt câţiva Vărsători care vor da lovitura acolo unde se vor duce şi unde, cu modestie, dar cu foarte multă nonşalanţă, degajaţi, simplu, firesc, vor face dovada unor capacităţi intelectuale pentru care alţii trăiesc o viaţă, muncesc, se pregătesc, si nu reuşesc să prindă clipa si să o valorifice asa cum fac ei, sigur, mai contează pentru Gemeni cei doi benefici aşa încât pentru Vărsători. Grosso modo pentru Vărsătorii de toate vârstele şi condiţiile, această perioadă ar trebui să fie bună. Dacă nu-i bună, e puţin şi vina lor. Este un excelent moment în care Marte, cel puţin după 7-8 iulie, începe să facă trigon cu Jupiter, un lucru mai rar, apoi cu Venus şi care reuşeste să dea casei creativităţii o strălucire, o forţă, o vigoare şi o utilitate ori o necesitate care îi impinge pe Vărsători să facă ce nu au făcut în viaţa lor. E o dinamică, ceva, un suflu înnoitor, un fel de vânt de libertate care îi impinge spre dimensiuni sau domenii de creaţie, prestaţii publice, pe care, aproape, nici ei înşişi, până nu demult, nu le intuiau sau nu le abordau ca o ipostază firească lor. Spuneau “nu, nu, nu..aşa ceva să facă alţii, eu nu sunt în stare”. Nici nu le trecea prin minte. Dacă li se sugera, refuzau să se şi gândească. Şi, acum, iată că viaţa îi transformă deopotrivă în scriitor, regizor şi actor.
Spuneam că dacă nu reuşesc este puţin si din vina lor pentru că prea se prăpădesc cu firea şi pentru că există de niste zile nişte discrepanţe legate de sănătate pentru că Soarele a făcut opoziţie, şi va mai face, cu Pluton, pentru că primeşte destule dizarmonii din mai multe direcţii. Sunt de luat în calcul indispoziţii fizice, suferinţe gastrice, probleme de metabolism. Nu sunt lucruri noi. Mă repet, dar sunt niste detalii care nu trec atât de repede.
Aceste detalii de sănătate pot să funcţioneze o săptămână, două, trei. Pentru alţi Vărsători mai tineri şi mai robuşti aceste disfuncţii pot să dureze o zi, două, trei, aşa încât fiecare după cum îşi asterne. Dacă face excese culinare, dacă nu-şi ia medicamente, dacă trăieste dezordonat, dacă nu respecte ceea ce se cheamă igiena muncii şi dă cu sănătatea şi trupul lui de pământ, să nu se întrebe de ce se simt rău.
Apoi, o surescitare şi o hiperexcitabilitate nervoasă îşi pune amprenta pe comportamentul şi pe reacţiile lor. Sunt mai bruşti în unele reacţii, sunt uneori lipsiţi de eleganţă, sunt mai brutali si mai puţin abili, diplomaţi sau eleganţi. O mai si trântesc aşa, verde-n faţă, mai ales celor din casă, din familie, apropiaţii lor, faţă de care autocenzura este nulă, pentru că au ei grijă să o pună în cui. Acolo se dezlânţuie ei. Lucru mai puţin bun şi mai puţin deloc indicat, mai ales pentru ei. Îşi fac nervi degeaba şi se consumă pentru fleacuri. Ei, şi ce dacă sunt firimituri pe o faţă de masă. Ori o lasă aşa si o ignoră, ori o scutură. Nu trebuie să-şi strice ziua, săptămâna pentru asta.


Citeste Urania Pesti 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*