Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Taur 1-7 iulie 2012

Taur


Citeste Urania Berbec 1-7 iulie 2012

TAUR
Pentru cei care s-au născut în zodia Taurului, ziua de 3 iulie este importantă, atât pentru ipostaza de care vorbeam, aceea legată de momentul de Lună Plină care pleacă, sau care activează ori răscoleşte.
Tot ceea ce ţine de învăţătură, şcolaritate cu Soare în casa a III-a, ori ceea ce ţine de studiile mai înalte, forme de învăţământ ori de absolvire şi de verificare ori de valorificare sau de confirmare a unui statut de excepţie. Într-un astfel de context, Pluton, în opoziţie la grad perfect cu Luna, alcătuind chiar cea mai proastă Lună nouă din acest an, poate să aducă o informaţie dezamăgitoare, stresantă, complicată sau conflictuală.Atenţie pentru părinţii acre au copii ce susţin examene, fie la vârste mai mici: admitere la liceu, o treaptă, sau un liceu de specialitate, cât şi cei care au copii la o vârstă un pic mai mare. Pluton cel puţin, semn al falimentului, cu conotaţia retrogradă pe care o are, şi cu combinaţia unei Luni în Capricorn, poate să aducă o serie de ipostaze care se leagă, nu neapărat de eşec, dar de parcurgerea unor etape cu multă dificultate şi cu foarte puţine resurse. În aceeaşi seară, după cum bine aţi auzit în cadrul prezentării generale, de 3 iulie, Marte intră în Balanţă. Respectiv începe să activeze timp de două luni de zile de acum încolo la un palier de înţelegere şi interpretare astrologică în Casa Muncii. Asta nu înseamnă că îşi găsesc de muncă toţi, deşi unii ar putea, forţând nota, să rezolve această problemă.
Conotaţia generală este mai degrabă de conflict, de ceartă, sau chiar de punere în pericol ori de compromitere a unui statut, a unei situaţii. Sunt oameni care primesc un avertisment şi e ultimul, care primesc chiar înştiinţarea că au fost restructuraţi, că întreaga lor activitate a fost evaluată şi afost catalogată undeva, la un nivel care, evident nu le face plăcere să îl sesizeze. Oricât de mare ar fi riposta, oricât de brutală ar fi reacţia lor, din păcate, împreună cu Saturn, pe aceeaşi casă, Marte nu poate să construiască decât un amalgam de ambiţie, de dorinţă, de neputinţă, de blocaje sau de persoane importante care se opun, nu neapărat pentru că au ceva cu acea persoană. Poate nici nu o cunosc, habar n-au cine este, dar merg în virtutea unui principiu, doresc să aplice o conduită, sau vor să urmeze nişte indicaţii care ţin de un plan: de restructurare, de eficientizare, care vor să facă din acel loc de muncă un spaţiu care să funcţioneze mai bine, mai performant, cu bani mai puţini, la alt nivel, sau care ţine de o reorientare totală profesională. Dacă ne gândim la palierul sănătăţii, Marte poate să aducă pusee de febră. Pentru cei care se ştiu deja cu slăbiciuni renale şi urinare, tot felul de inflamaţii, infecţii, congestii, supuraţii, dereglări, este vorba de o hiperactivitate şi de o reacţie disproporţionatăa organismului, acre la stimuli mici se poartă ca şi cum ar trece printr-o mare provocare trupească. Şi aici este celebra lipsă de măsură cu care am început analiza destinată zodiei Berbecului, pentru că planetele-şi răspund şi la un moment dat ele construiesc relaţiidin bucăţica pe care o patronează în fiecare semn zodiacal şi în fiecare casă. Să nu uităm că Uranus se află în casa a XII-a şi chiar dacă e vorba de boli lungi şi cronice, aici este vorba mai degrabă de reacţii ciudate, atipice, surprinzătoare.
Unii dintre aceşti nativi se vor prezenta la doctor şi cuvântul cheie sau situaţia este de aşa natură încât îl obligă şi pe pacient spă afirme şi să insiste în faţa doctorului asupra aspectului de unicitate: “Domnul doctor, niciodată nu am mai trecut prin asta! Eu nu am mai păţit aşa ceva! Nu ştiu ce să fac! Nu ştiu de unde vine această stare, boală, suferinţă, durere, afecţiune, criză, pentru că eu, prin astfel de trăiri nu am mai trecut!”Acest aspect de noutate, nu ştie de unde să apuce nici medicul boala, nu ştie cum s-o abordeze, nu ştie cum s-o trateze, oscilează, este-n dubiu şi, atenţie, pentru nişte săptămâni, dacă nu cumva chiar aproape două luni de acum încolo, până spre jumătatea lui septembrie, s-ar putea ca unii dintre cei care se simt rău să fie puşi în ipostaza enervantă, exasperantă, de a se confrunta cu nedumerirea medicului, cu două diagnostice, sau cu medici diferiţi care pun diagnostice discordante, care nu se armonizează, nu se potrivesc şi nu au o incidenţă şi o explicaţie în întreaga abordare medicală.
Un doctor spune una, celăllalt îl contrazice, un medic optează pentru operaţie, celălalt optează pentru ceai de muşeţel; îngroş din punct de vedere retoric ipostaza, ca să înţelegeţi parametri, proporţia şi distanţa între o percepţie şi alta. Atât a bolnavului, cât şi a medicului. Cel mai grav lucru din toată această poveste este dublul diagnostic. O luăm mai întâi pa varianta asta, da, da! Şi varianta aceea este cea proastă şi boala evoluează în continuare pentru că nu este identificată. Un sfat nu-l credeţi întotdeauna pe doctor! E şi el om şi mai greşeşte.

Citeste Urania Gemeni 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*