Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Scorpion 1-7 iulie 2012

Scorpion


Citeste Urania Balanţă 1-7 iulie 2012

Pentru cei care s-au născut în semnul scorpionului, săptămâna viitoare şi mai ales ultima parte, adică zilele de 7 şi 8 iulie, ar trebui să fie bune, intersante sau poate chiar senzaţionale.
Fireşte că există tot felul de nuanţe care sunt legate şi de momentul naşterii, an, zi, oră, şi de felul în care aceste planete rezonează cu planetele momentului naşterii. Pentru unii scorpioni s-ar putea ca acastă combinaţie să fie foarte bună. Pentru alţii s-ar putea să fie doar memorabilă sau bună pe bucăţele mici, secvenţiale.Abia văzute, abia pâlpâind, abia sesizabile. Dacă totuşi mergem pe o hartă a cerului în care zodia Scorpionului este casa I, atunci ziua de 7 şi 8 iulie , Luna se va afla în Peşti alături de Kyron şi Neptun, pe casa fie a sentimentelor, a speculaţiilor mai ales băneşti şi a tuturor trăirilor afective. Nu este rost de prea multă aventură , dar un preaplin sufletesc există. Dezavantajate sunt femeile, care sunt nedumerite, nerăbdătoare, neştiutoareşi care brusc, indiferent de experienţa căpătată până atunci din punct de vedere sentimental sau sexual, dau dovadă de o naivitate impardonabilă. Cu asta cred că am spus destul de mult. Pe bărbaţi îi face temători, retractivi, sensibili şi dornici mai mult să stea şi să privească. Este săptămâna în care scorpionii sunt nişte vozeuri sentimentali. Apoi trebuie să ne referim şi la momentul despre care am vorbit cu multă aplicaţie pentru fiecare zodie legat de Luna plină, cu un Soare în Rac, ce face teoretic un aspect armonic cu Soarele Scorpionului şi teoretic ar trebui să facă un aspect armonic şi cu planetele din Peşti. Sigur , este un Trigon Regal şi poate funcţiona armonic. Doar pentru cei care se pot extrage din forfota vieţii de fiecare zi, pentru cei care nu au prea multă răspundere, care trăiesc nonşalant şi care vor să doarmă dorm, dacă vor să se plimbe se plimbă, dacă vor să golească trei sticle de vin le golesc şi puţin le pasă cât dorm după aceea, sau ce impresie mai bună sau mai proastă fac? Este un moment în care impresia contează foarte puţin pentru scorpioni şi contează foarte mult felul în care se simt ei.
Dacă se simt bine aşa, puţin le pasă de cum îi privesc ceilalţi. Pentru alte persoane, însă, este vorba de o casă a radicalizării şi radicalăităţii exprimării şi expresiei verbale sau a felului de a transmite idei, intenţii, convingeri, dorinţe, ordine, necesităţi sau comandamente. Nu întotdeauna se găseşte nuanţa potrivită , nu întotdeauna conţinutul este adecvat. Ori este subdezvoltat în argumentaţii, prea puţin convingpător , lipsit de strălucire, ca şi cum ar vorbi împotriva voinţei, alteori este vorba de o încurcătură, de o confuzie, de o complicaţie, care iarăşi nu le este productivă. Cel puţin între 3 şi 4 iulie scorpionii ar fi bine să nu vorbească, să nu se exprime, să nu facă mărturisiri, şi să evite toate formele de de dialog, chiar şi cele între patru ochi. Vor cădea în sentimentalisme şi îşi vor aduce aminte de tata, o să înceapă să plângă, o să-şi aducă aminte de bunica, o să-şi aducă aminte de cireşul din cine ştie ce curte de când era el copil şi în care se suia.
Totul se transformă într-un amalgam sufletesc încărcat de emoţie , de intimism, de nostalgie şi de un subiectivism şi o personalizare excesivă care îl extrag din activitatea de fiecare zi. Aproape că această săptămână nu este foarte bună pentru muncă, evoluţie, hărnicie, nu prea pot ei să facă ceea ce trebuie făcut, o serie de activităţi la locul de muncă, vor drena şi vor aştepta momentul când vor fi din nou în formă, îşi vor freca palmele şi vor zice gata, hai, acum, la lucru! Cât îl priveşte pe Marte, guvernatorul lor nocturn, intră în casa a XII-a. Acolo face pe interersantul. Acolo, pe unii, nu pe toţi, îi motivează,. Este,aşa, ca un drăcuşor, un impuls, un resort, nimeni nu ştie, nici scorpionul însuşi ce l-a făcut să ia o decizie, ce l-a făcut brusc să aibă o anume prezenţă sau prestaţie sau poziţie sau atitudine sau impact.
Motivaţiile sunt multe, dar principala conotaţie din punct de vedere astrologic vorbeşte despre gesturi ascunse, fapte care se comit discret, intenţii care nu se spun, o anume dedublare, dar o trăinicie şi un radicalism aş spune, de războinic japonez. Este ceva din specificul luptei cavalerilor japonezi, care îi uimeau pe europeni prin gesturile lor intempestive greu de perceput şi extrem de rapide. Mişcări iuţi şi enigmatice care lasă cu gura căscată asistenţa.


Citeste Urania Săgetător 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*