Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Săgetător 1-7 iulie 2012

Săgetător


Citeste Urania Scorpion 1-7 iulie 2012

Pentru Săgetător, semn dublu, prezenţa celor doi benefici în casa a VII-a poate să aibă particular în unele momente o vocaţie interesantă. Ele pot să deschidă, aceste două planete uşi care până acum au fost închise. Pot să pună premizele unui dialog fructuos, unei colaborări interesante sau care să le permită celor născuţi în Săgetător să evolueze şi să se afirme.Poate să conducă o negociere deşteaptă încât părţile să se împace. Este un semn al concordiei universale , al diplomaţiei, al cuvintelor bine scrise, bine plasate, bine gândite, bine rostite, care îşi fac efectul din plin 100%. Nimic nu este pe de lături. Nimic nu este gratuit, risipit, sau prea mult ori prea puţin. Din acest punct de vedere, lucrurile sunt favorabile. Se poate discuta un contract , se poate negocia, dar cu detaşare, cu zâmbetul pe buze, cu eleganţă, fără să se cramponeze, fără să se crispeze, fără să ţină la fiecare leu dacă este vorba de o salarizare în beneficiu sau un procent. Sa se poarte boiereşte, pentru că în această situaţie şi soarta se va purta pe măsură. Apoi, dacă ne mutăm atenţia spre un alt registru, există destul de multe discrepanţe între familia pe care o au Săgetătorii, soţul sau soţia, şi familia din care provin, părinţii, rudele în vârstă, cei apropiaţi, cei care l-au crescut. Şi între aceste două ipostaze sociale se nasc tot felul de divergenţe.
Săgetătorii sunt prinşi la mijloc. Mama nu o iubeşte pe noră, ginerele face probleme, ei trebuie să explice şi să navigheze între tot felul de resentimente, ostilităţi şi ranchiune. Este posibil ca pe 7 şi 8 iulie să izbucnească niste conflicte care pleacă de la fleacuri, de la ambiţii, de la situaţii exterioare, de la firmituri ale unor relaţii de familie. Săgetătorii trebuie să aibă atâta minte, atâta maturitate şi atâta umor, să nu se implice, să nu se ambaleze, să nu treacă de partea niciunei tabere, să nu dea dreptate oricâtă dreptate ar avea cu adevărat una dintre părţi sau să nu justifice şi să nu tensioneze în plus atmosfera. Marte va intra în seara zilei de 3 iulie în casa prietenilor şi în timpul verii va reprezenta un element bun, de pondere, de echilibru şi suficient de constructiv, aş spune chiar creativ. Îi transformă pe Săgetători în nişte parteneri de dialog şi mai ales de fapte sociale.
Ei pot să-şi asume o serie de posturi ingrate sau dificile în numele unor persoane mai în vârstă, mai slabe, mai neajutorate, ori ale unor tineri deputanţi penrtu care ei se luptă ca să rezolve o cauză. Asistenţa, privitorii, martorii vor fi încântaţi si de pe margine, vor aduce laude şi aplauze binemeritate. Este un moment în care Săgetătorii pot să facă şi cunoştinţe utile pentru întreaga lor existenţă. Persoane care vin din instituţii superioare, din instituţii unde activitatea se desfăşoară pe bază de ierarhie, asemănătoare cu cea din armată, dar poate să fie extins domeniul oriunde, de la pompieri, jandarmi, marină, aviaţie, vamă, până la multe alte secvenţe unde există ordine, disciplină şi unde nu se comentează ci se execută ceea ce spune seful. Aceste asocieri, aceste comunicări umane sunt departe de a fi ceea ce se cheamă mare prietenie. Nu-i o relaţie de suflet. Este un exerciţiu de lustruire socială. Învaţă să se poarte, învaţă să asculte, învaţă să reacţioneze.
Au de la cine să înveţe, au cum să pună în practică ulterior aceste tipare socio-umane. Totul este profitabil pentru ei. Cât priveşte celebra de-acum, Lună plină, ea le activează casele banilor şi le pune destul de multe probleme. Pe unii îi intristează, pe alţii îi alarmează. În sfârşit, e bine să nu facă prea mult caz şi să nu dramatizeze. Lucrurile se pot rezolva. Singura ipostază cu adevărat neplăcută, care pe unii poate să-i aducă la disperare, este, evident, acum spun o banalitate, dar totuşi e şi o realitate astrologică, pentru cei care nu au loc de muncă sau pentru cei care intră în şomaj. Aici, într-adevăr, lucrurile pot să capete o nuanţă gravă, sumbră, dar iarăşi spun este bine să nu se prăpădească cu firea.
Harta astrală a Săgetătorilor nu este chiar atât de rea şi acest element de tulburare nu durează atât de mult pe cât sunt ei tentaţi să creadă într-un moment de debusolare şi de lipsă de orizont.


Citeste Urania Capricorn 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*