Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Rac 1-7 iulie 2012

Rac


Citeste Urania Gemeni 1-7 iulie 2012

Pentru toţi cei care s-au născut în zodia Racului, sfârşitul săptămânii viitoare este un moment greu, e unul dintre cele mai grele momente ale anului 2012, şi în general, dacă am sta să facem o comparaţie, este unul dintre cele mai periculoase ipostaze pe care le-au trăit de-a lungul vieţii, mai scurte sau mai lungi.
Se adună norii unor planete care bat în cuie reperele unei existenţe care nu poate evolua decât în felul în care se trasează de undeva. Sunt factori de destin puternici care operează aici, karma este activă, dă în clocot, fierbe şi remodelează întreaga existenţă a câte unui nativ din Rac. Puţini sunt Racii care vor scăpa de această transformare, de această prefacere. Seara zilei de 7 iulie şi apoi întreaga zi de 8 iulie vine cu nişte decizii care se petrec pe fondul acestei alchimii sufleteşti, dar dacă eu spun alchimie, să nu aveţi impresia că este ceva elegant şi ştiinţific, ceva neted şi firesc, cam cum ar fi să citeşti manualul de chimie. Nu. Eu mă gândesc la acele ipostaze fantastice ale alchimiştilor medievali care trudeau în laboratul lor şi în ale căror baloane de sticlă şi în ale căror vase fierbeau tot felul de subtante necunoscute, care scoteau aburi si din când în când pocneau, explodau şi desfigurau ori transformau întregul laborator într-un fel de căsuţă a păpuşilor care a fost strivită dintr-o mişcare. Astfel de momente sunt de natură să trieze oamenii. Cei puternici înving, cei slabi se vor lăsa cuprinşi de panică, de stres, de neputinţă, de abandon, de indiferenţă, de lehamite. Depinde de construcţie fiecăruia.
Înclin să cred însă că totuşi ceva din dreptatea divină sau din ajutorul unor entităţi care au grijă de muritori, fie un înger păzitor, fie un ghid spiritual, fie chiar o persoană adevărată, întrupată, care stie mai mult, poate mai mult sau comunică mai bine cu respectivul nativ. Este greu să precizez, de aceea nici nu mă mai obosesc să creez ipostez si să conturez sugestii pentru că vine din casa lucrurilor ascunse, acolo unde manifestarea divină se produce cum vrea divinitatea. Pe ce cale, prin ce om şi în ce formă sau direcţie crede că este necesar. De obicei, divinitatea nu greşeşte, aşa că ceea ce se va întâmpla de acum încolo va avea şi o componentă benefică. Poate că unele lucruri care se strică sunt acele lucruri de care trebuiau să se despartă pentru a da naştere sau pentru a face loc unei evoluţii personale la un alt nivel. Oricum, nu atât evoluţia este cea importantă, cât revoluţia, transformarea. Această uriaşă crispare de trecut şi această detaşare superioară brusc, exact aşa cum o pasăre splendidă stă pe ram nemişcată, cât stă, şi-odată, brusc, de sperie toată asistenţa, îşi ia zborul si dispare. Sunt chestiuni care se elaborează la nivelul mentalului, sunt idei care sunt şlefuite, dacă se înţelege, nativul are instrumente intelectuale pentru a gândi şi pentru a reflecta asupra propriei existenţe. Dacă nu, va fi doar un tumult şi o dezordine care îi va impinge pe mulţi să ia medicamente, să se vaite şi să ceară ajutor medical. În sfârşit, premisele lunii din ziua de 3 iulie sunt tulburătoare, pentru că aduc un Soare în chiar semnul lor natal, Rac, cu o Lună crispată şi un Pluto retrograd, la grad perfect, cu opoziţiile noului venit Marte şi ale planetei Uranus.
Trebuie să tragem concluzia că din punct de vedere partenerial, conflictual şi juridic, situaţia este complicată, prin revolte , conflicte la vârf, răstălmăciri şi stricări, alterări, degradări şi denaturări ale fondulul sau ale formei, ale semnificaţiei sau ale substanţei, ale motivaţiei şi-ale consecinţei. Nu sunt zile bune pentru procese, depoziţii, anchete, mărturii, explicaţii, apărări, argumentări. De evitat orice fel de întâlnire , chiar dacă nu este vorba de un carcater oficial, ordonat cum este cel de la un tribunal sau de oriunde altundeva.
Este bine să se amâne cât se poate orice fel de întâlnire cu persoane care manifestă ostilitate, pentru că acestea devin atât de active încât pot paraliza orice fel de reacţie, chiar şi una firească, la nivelul comportamentului unui nativ din zodia Racului, structură care se inhibă repede, uşor, care poate să dea semne de trac, în ciuda maturităţii au experienţei. Cu atât mai mult, funcţionează într-un chip nefericit acest context astral pentru tineri, adolescenţi, copii, femei, persoane care au fost cocoloşite de familie, de mediu, care nu au avut posibilitatea de-a lungul vieţii să îşi asume responsabilităţi şi riscuri.Acestea se vor găsi dezarmate în faţa unor situaţii atât e conflictuale încât inteligenţa şi reacţia lor vor fi stinse şi controlate de către aceia.


Citeste Urania Leu 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*