Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Pesti 1-7 iulie 2012

Peşti


Citeste Urania Vărsător 1-7 iulie 2012

Săptămâna viitoare este pentru Peşti dezordonată. Au parte şi de lucruri bune şi de lucruri rele.
Pot să fie eficienţi, dar pot să fie şi leneşi, să doarmă, să trândăvească, să piardă timpul, să se obosească repede, să amâne, să delege altora lucruri esenţiale sau să nu se mobilizeze cu suficientă forţă. Zilele de 7 şi 8 iulie pot însă să fie bune, pot să-i transforme în nişte persoane sensibile, rezonante, plăcute, simpatice, emoţionante, capabile să mobilizeze pe ceilalţi. Să spună o glumă sau mai multe şi ceilalţi să râdă în hohote, să nareze o amintire, o poveste tristă din viaţa lor şi să-i facă pe toţi să plângă, să cânte de aşa natură încât să-i molipsească şi întreaga asistenţă să se trezească, cântand la unison cu nativul din zodia Peştilor.Au o uriaşă capacitate de a empatiza, de a simţi nevoile celorlalţi si problemele şi cu altruismul ori generozitatea şi capacitatea de sacrificiu care, cel puţin, în manual este o caracteristică a Peştilor, să se transforme în bunul sau bunii samariteni. Deşi, bunul samaritean e doar unul. Noi credem însă că Peştii vor transforma porecla în renume şi vor fi buni, generoşi şi darnici, iubitori, înţelegători şi iertători. Vor avea parte de momente inegale, uneori prea tracasante. Când bine, când rău, cu privire la gospodărie. Pe o parte fac curat, pe alta se murdăreşte, în alta se face dezordine, într-un loc repară, în partea cealaltă se strică. Sigur, la un moment dat ajung şi ei la saţietate, la plictiseală şi la exasperare, dar până una alta, este bine să se ocupe de treburile gospodăreşti, este bine să folosească această vibraţie excelentă a celor doi benefici pentru a pune ordine în universul lor casnic, domestic. Începând cu ordinea din sertare, din şifoniere, din cămară, din garaj, din pod, până la ordinea din sufletul lor şi mai ales ordinea în relaţiile cu rudele, părinţii si cei apropiaţi.
Relaţiile de familie trebuie să se normalizeze, să devină suple, fluide şi frumoase. Comunicarea ar trebui să fie în cote bune. Marte va intra în casa banilor celuilalt, deci banii din relaţiile cu terţi sau cu instituţiile pe care ei îi datorează sau bani pe care trebuie să-i primească în clipa aceasta, nu mai contează, este un aspect dinamic, îi solicită, îi mobilizează, le pune mintea la contribuţie pentru a găsi soluţii şi nu soluţii de rezolvare facilă sau de moment, ci dimpotrivă soluţii trainice.
Probabil că pe la mijlocul lunii iulie va exista si un accent mai puternic, o sonoritate care îi va deranja şi care îi va obliga să ţină cont de nişte realităţi aşa încât să fie mai legaţi de realitate, mai ancoraţi în prezent, mai pragmatici, mai puţin poetici si să se transforme în niste salahori, în nişte fiinţe care trag, care muncesc, în nişte edecari, cum erau cei din tabloul celebru, Edecarii de pe Volga, adică să se înhame la greutăţi şi să renunţe la coregrafia pe care au abordat-o până acum ca stil de viaţă, adică să fie nişte păpuşi frumoase si elegante, să fie nişte domnisoare suave şi indiferente la realitatea din jur, si mai ales să fie indiferente pe lângă ce trec.
Aceşti paşi coregrafici sunt excelenţi, fac impresie bună, mai ales creează un halou de personalitate artistică, dar sunt contra productivi pe teritoriul acestor relaţii astrale care acum îi trag de mânecă în jos si îi obligă să privească spre realitatea, aceea banală, dar foarte, foarte sigură şi necesară pentru a trăi.


Horoscop Urania 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*