Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Leu 1-7 iulie 2012

Leu


Citeste Urania Rac 1-7 iulie 2012

Evoluţia Leilor pentru săptămâna cuprinsă între 3 şi 7 iulie pare oarecum schematică şi construită pe scheletul ultimilor două săptămâni . În primul rând, acelaşi marcaj bun până la un punct, în relaţiile cu prietenii.
Apoi, se poate vorbi de două zile, 7 şi 8 iulie, care nu le-aduc prea multă fericire, dimpotrivă, le-aduc riscuri asumate degeaba, inutil, mai ales riscuri băneşti, care provin de la prieteni. Şi, în sfârşit, este vorba de ziua de 3 iulie, când se petrece a cel moment despre care noi tot vorbim, momentul de Lună plină, care activează casele Sănătăţii. Am mai spus şi până acum că există premizele unor sensibilizări la nivelul organelor care ţin de aparatul digestiv şi din punct de vedere anatomic, partea inferioară a trunchiului şi de zona abdomenului. Apoi, suntproblemele legate de oase, problemele reumatismale, mai mult sau mai puţin asociate şi cu vârsta.Este o zi, mai ales o noapte, cea de 3 spre 4 iulie, când pe mulţi dintre nativii din zodia Leului o să-i doară oasele, încheieturile, coloana mai ales, cu şi fără motiv. Chiar dacă nu au o afecţiune, nu au o operaţie, nu au un traumatism sau nu suportă consecinţele unui accident. Chiar şi cei sănătoşi vor resimţi un disconfort, cu atât mai enervant cu cât nu vor şti pe seama cui să-l pună. Să dea vina pe astre, că e foarte bine! Pe de altă parte, se menţine intoleranţa la o serie de medicamente şi alimente şi manifestarea unei atitudini capricioase faţă de mâncăruri, mirosuri, parfumuri, gusturi şi senzaţii: ba nu le place că e prea caldă supa, ba nu le place îngheţata că e prea rece , ba cafeaua are o aromă prea puternică, ba cine ştie ce adiere le stârneşte amintiri neplăcute din copilărie şi tinereţe şi resping cu o grimasă de dezgust un fel de mâncare ce place tuturor celorlalţi care sunt la masă. Acestea sunt reacţii subiective, hipertrofiate, de acest tranzit şi aduse aproape la paroxism, de contextul astral legat de Luna plină, din seara zilei din 3 spre 4 iulie.
În rest, pentru Lei, excluzând aceste chestiuni strict personale, pe care ei le pot controla, le pot disimula foarte bine, Mercur le dă chef de vorbă, dorinţă de afirmare, dorinţa de a avea dreptate, le face plăcere să lis e spună că au dreptate. Au această vanitate să facă demontraţii de forţă, cum gândesc ei, cât de corect este raţionamentul lor, cât de nemaipomenită este peercepţia lor, intuiţia lor, anticiparea lor, conexiunile şi desfăşurarea de procese logice, analiza şi sinteza tuturor elementelor realităţii şi de taliilor pe care ei le pun într-un context şi iese un raţionament, o filozofie sau o concluzie remarcabilă. Vor fi foarte fericiţi şi măguliţi că, iată, pe ceilalţi nu i-a dus mintea! Păi chiar sunt într-o foarte mare şi bună formă mentală. Marte va intra în casa a III-a şi, atenţie, cam sporeşte combativitatea, aşa încât ar trebui să nu exagereze cu dorinţa de a-i înfrânge şi mai ales de a-i umili pe cei cu care discută, cu care stă la un pahar de bere, sau cu colegi, rude şi vecini.
Nu puneţi pariuri chiar pe toate fleacurile, nu intraţi în controverse cu tot felul de necunoscuţi sau de oameni cu care până mai ieri aveaţi relaţii doar de bună ziua. Nu deveniţi brusc un inamic şi un personaj încrâncenat doar de dragul adevărului! Adevărul trebuie şi el prezentat într-un ambalaj destul de frumos. Dacă îl veţi prezenta aşa cum are tendinţa planeta Marte să vă facă, să abordaţi ori să optaţi, adică un fel cam răstit de a explica celorlalţi cum e cu viaţa şi cum este cu legitatea asta universală, s-ar putea să fiţi puşi la punct din când în când, să vi se atragă atenţia că vorbiţi prea mult, că vorbiţi prea tare, că insistaţi, că aţi reuşit să copleşiţi şi poate să fie şi cineva răutăcios care să vă persifleze şi să zică : stii ce, după atâta vorbărie eu nu am înţeles nimic, pe mine nu m-ai convins! Ei?Ce faceţi în situaţia asta?


Citeste Urania Fecioara 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*