Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Gemeni 1-7 iulie 2012

Gemeni

Citeste Urania Taur 1-7 iulie 2012Pentru cei care s-au născut în zodia Gemenilor, seara zilei de 7 iulie şi apoi întreaga zi de 8 iulie reprezintă un şir întreg de situaţii care se înmănunchiază logic, se condiţionează una pe alta, se determină una pe alta şi alcătuiesc un şirag asemănător mărgelelor de trăiri, reacţii şi ipostaze care ţin de o provocare socială.
Chyron în loc de lezare, Neptun – autoînşelare şi Lună – bogăţie de trăiri sufleteşti, lacrimi, suferinţă, suspin, amărăciune, depresie, toate aceste trei planete şi toate aceste conotaţii fac cuadraturi cu Venus şi Jupiter care, culmea, şed chiar în semnul zodiacal al Gemenilor. Cei doi benefici cu cât înaintăm spre 7 iulie sunt tot mai contracaraţi şi tot mai mult puşi în contradicţie. Se află într-o poziţie bună. Ar trebui să funcţioneze ca protectori, ar trebui să îndulcească soarta, dar lucrul acesta nu se poate. Senzaţiile sun trecătoare, nu sunt de durată, şi nimic din ceea ce se întâmplă pe 7 sau 8 iulie nu este de natură să dureze în timp.Nu are forţa de a construi sau de a pune baze, temelii, picior de pod încât mai departe, în jurul acestor repere să se desfăşoare o viaţă şi o activitate de un anume profil. Sunt stări trecătoare, sunt ambalări uriaşe care pleacă de la motivaţii ce pot să fie justificate, dar pot să fie şi mult amplificate. Se prăpădesc cu firea, întrec uneori măsura, atât în felul în care prezintă o situaţie, se vaită, se jeluie sau felul în care o trăiesc, chiar dacă sunt sobrii, reticenţi şi nu spun nimănui nimic. Este mai greu pentru un geamăn să nu fie discret, dar există si astfel de ipostaze, mai ales acolo unde este vorba de o vârstă specială care presupune experienţă şi intuiţie a momentului, ori chiar o capacitate de dedublare.
Chiar şi în aceste situaţii, din punct de vedere astrologic nu se trăieşte simplu şi uşor pe 7 şi 8 iulie. Luna plină vine să activeze axa construită de cele două case ale banilor, banii din muncă proprie şi banii obţinuţi din moşteniri, speculaţii, cadouri, beneficii. Acolo este Pluton care nu-i deloc, deloc bun. Arată risipire, pierdere, imposibilitate de valorificare, scurgere printre degete, aşa cum se scurge nisipul sau asa cum curge apa printre degete. Este imposibil să ţii prea mult timp apa, oricât ai ţine palma căuş. La un moment dat palma se desface şi valoroasa apa dispare. Într-o astfel de ipostază, dacă mai adăugăm şi Luna, se poate lua în calcul şi trebuie să se ia foarte serios în calcul orice fel de demers, cu conotaţie legală, cu conotaţie juridică, cu conotaţie familială, pentru că pot să intre în joc si bunuri de familie. Elementele care mai pot să rostuiască din punct de vedere financiar o decizie sau o situaţia au posibilitatea să se prindă de factorii secundari din viaţa unui geamăn. Cum ar fi logodnica, iubitul, copiii, mătuşile, unchii, sau prietenii foarte apropiaţi. E ca şi cum un nativ din geamăn, fie prin ce face el, fie prin ceea ce trăieşte el, aruncă o umbră, sau complică viaţa celorlalţi. Dar şi aceste lucruri sunt trecătoare.
Acest aspect foarte greu pentru toată lumea este culmea trăit un pic mai uşor decât de cei născuţi în zodia Gemenilor, asta nu înseamnă că le este bine. Deocamdată, pedeapsa în viaţa este încă pe zodia lor, la 3 grade, aşa că ma sunt nişte săptămâni de încercare, suferinţă sau de perspectivă complicată asupra următoarelor luni şi a următorilor ani. Atenţie pentru persoanele care obişnuiesc pentru persoanele care obişnuiesc să se îndrăgostească prea repede, oricând si oriunde, care au impresia şi chiar declară cu oarecare ironie, zicând e ca umor, sau cu mai mult cinism, ori cu dorinţa de a sfida şi şoca audienţa, că niciodată prea multi iubiţi sau prea multe iubite nu te strică şi nu sunt suficienţi.
Într-o astfel de situaţie, colecţia, mai bine zis teancul sau grămada afectivă nu funcţionează nici măcar ca la rugby, să aibă forţa de impact a colectivului sudat, ci dezorganizează viaţa interioară, strică renumele şi bate obrazul într-un chip care nu este deloc indicat, plăcut sau chiar acceptabil. Sunt situaţii în care, mai ales cei tineri, se pun într-un fel ridicol, aberant şi total nejustificat în pericol public sau în dezordine morală cu consecinţe pe termen lung.


Citeste Urania Rac 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*