Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Fecioara 1-7 iulie 2012


 

Citeste Urania Leu 1-7 iulie 2012

Începând cu după-amiaza zilei de 3 iulie , pentru cei care s-au născut în zodia Fecioarei, cântă Oda Bucuriei. Scapă de Marte din segmentul lor. I-a obosit, i-a hărţuit, i-a pus la încercare, i-a limitat în foarte multe dintre elanurile şi perspectivele ori speranţele pe care le doreau mai rapide, mai fezabile, mai legate de realitate. Multe dintre ipotezele lor de viaţă au început să se îndepărteze, s-au sfărâmat, s-au veştejit şi acum parcă nici lor nu le vine să se mai apuce de un proiect să dea curs unei idei sau unei dorinţe. Parcă mai tentantă este noutateacum este bine să nu vă lăsaţi copleşit de stresul tranzitului marţian care nu a fost uşor lucru. S-o spun eu pe-aia dreaptă, v-aş cam felicita că aţi ajuns aici teferi şi sănătoşi după opt luni de zile de trai cu Marte în zodia Fecioarei. Gata! S-a dus! Nu mai vine! Vă asigur că oricât aţi fi de tânăr, în această viaţă, o astfel de ipostază, un astfel de tranzit de aproape opt luni de zile nu mai apucaţi. Marte nu vă mai pedepseşte aşa cum v-a pedepsit până acum, dar poate că v-a şi călit , poate că pe cei tineri i-a maturizat, poate că pe cei maturi i-a maia dus la realitate şi i-a mai făcut să şi trieze toate principiile şi chiţibuşurile care contau foarte mult pentru ei.
Marte, în acţiunea lui categorică radicalizează. Sigur, şi cu pagube, cu pierderi, şi cu suferinţă, un demers personal. Marte intră o dată cu seara zilei de 3 iulie în Casa Banilor şi timp de două luni întreaga vară, vă obligă să fiţi dinamici, diplomaţi, harnici, eficienţi, conştienţi de realitatea financiară adumneavoastră şi nu a altora. Vă obligă aproape într-un chip egoist să vă concentraţi pe propriul buzunar, pe propriile datorii, pe propriile câştiguri, pe propriile probleme, pe propriile nevoi. Este o concentrare necesară pentru a vă face să deveniţi mai puţin, nu neapărat generoşi, cât indiferenţi, aş spune, faţă de nişte chestiuni care au trecut prea uşor pe lângă dumneavoastră.
Poate că nu aţi avut puterea să vă luptaţi, poate n-aţi avut banii necesari să angajaţi un avocat , poate n-aţi avut sănătatea necesară să vă zbateţi, să vă certaţi, să staţi la o tensiune nervoasă cu o serie de oameni care, la un moment dat au baneficiat de această slăbiciune, au speculat întreaga atitudine a dumneavoastră, fie de defensivă, fie de non combatereşi atunci au făcut ceea ce se întâmplă în mod firesc în fiecare zi. Au luat bunul lor acolo unde l-au găsit, adică în ograda dumneavoastră. Lăsaţi, asta să fie paguba cea mai mare a vieţii dumneavoastră! Ceea ce este de-acum încolo, e în beneficiul personal şi chiar dacă, după 7-8 iulie, veţi începe să meditaţi şi să cam scrâşniţi din dinţi cu privire la statutul financiar, uite trebuie cumpărat, uite trebuie plătit, uite n-avem, uite vine toamna. Lăsaţi toate aceste lucruri să vină ca un lucru firesc, nevoile şi provocările vieţii de fiecare zi. Nu vă crispaţi, nu vă întristaţi, în final asta este viaţa, făcută din lucruri dure.
Probabil că de aceea trebuie să ne bucurăm atât de mult când suntem tineri, sănătoşi sau când fericirea ne caută indiferent de vârstă. Până la fericire, ar trebui să ne uităm un pic pe casa a X-a, unde cei doi benefici sunt destul de apropiaţi şi funcţionează în beneficiul acestor nativi. Lăsaţi ce spun manualele cu cuadratura, că aia e altă poveste, este o măsură în toate. Nu reuşesc să facă cei doi benefici atâta dezordine prin cuadraturile pe care le aruncă la Soarele dumneavoastră, cât bine pot să facă pe această casa a X-a.
Vă aduce netezire socială, lumină, imagine bună, simpatie, preţuire, admiraţie, încredere, notorietate şi şanse de ridicare în rang. Eu zic că este foarte bine, eu zic că este un tranzit frumos şi probabil că ceea ce va caracteriza această săptămână şi, în mod special, seara de 3-4 iulie, este o nevoie de a rămâne din când în când singuri, de a vă extrage din forfota vieţii sau de a declina o serie de invitaţii ale unor prieteni.
Nu neapărat pentru că sunteţi antipatic, că nu vreţi să cheltuiţi banii seara la restaurant, sau pe flori ori pe un cadou şi nici că aţi fi atât de morăcănos încât nu aveţi chef să vedeţi lumea şi să ascultaţi muzică, ci pur şi simplu pentru că vreţi, după acest tranzit care v-a lăsat destul de obosiţi, simţiţi nevoia să vă adunaţi, să vă regrupaţi, să vă întrebaţi si să meditaţi strict la ale dumneavoastră. Vă doresc succes!

 


Citeste Urania Balanţă 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*