Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Capricorn 1-7 iulie 2012

Capricorn


Citeste Urania Săgetător 1-7 iulie 2012

Începând cu seara zilei de 3 iulie, unii dintre nativii din semnul Capricornului vor începe să vadă cu ochii lor cum este transpunerea în realitate a unui vers de Coşbuc, care pentru mulţi pare să fie o banalitate, pare să fie o exprimare poetică, răsuflată şi lipsită de temei şi de logică pentru prezent. Coşbuc spunea aşa: „O luptă-i viaţa, deci te luptă/ Cu dragoste de ea, cu dor ”.
Marte intrând în casa a X-a obligă pe Capricorni să devină combativi, să devină eficienţi, să nu mai stea în expectativă, să-şi facă o strategie, să se impună, să se afirme, si la un moment dat să facă acele gesturi necesare de curăţire a locului. În primul rând, de elementele care îi incurcă, să se debaraseze de oameni, de relaţii sau sarcini sociale, profesionale, economice, morale, si chiar familiale, asumate inutil, din jenă, dintr-un acut simţ al datoriei, sau din constrângere.E bine să-şi schimbe puţin reperele morale şi să pună în prim plan nevoile personale. Nu ca un fel de criză de egoism, şi nu ca o întronare a subiectivismului, ca politică de viaţă, ca stil de viaţă, ca un crez de viaţă. Nu. Este vorba de un moment necesar în care trebuie să se plieze mai mult pe ei şi să lase răsfoirea aceasta înspre exterior. Luna plină se aşează pe casa I şi pe casa a VII-a şi îi pune pe ei în prim plan. Le dă foarte multe trăiri, îi pune în situaţia de a medita cu resemnare asupra unor reacţii omeneşti care îi dor, îi costă, nu-i surprind, dar nici nu-şi pot reprima un comentariu încarcat de amărăciune şi chiar de revoltă.
Trebuie să mai subliniem faptul că este Luna plină a Capricornilor, este evident, spunem un troism, că o singură dată pe an se petrece o astfel de fază, de aceea are o valoare simbolică. Este ca un reper, ca un prag de trecere, ca o bornă pe şosea. Se delimitează o etapă, până aici a fost ceva, sau un anume fenomen, fapt de viaţă, a decurs într-un fel şi de la acel reper mai departe, lucrurile vor evolua altfel. Conturarea, reconfigurarea, recalibrarea tuturor relaţiilor parteneriale se face după 3 iulie, în funcţie de multe criterii. Unele sunt ale succesului, altele sunt ale vârstei, ale interesului personal, ale motivaţiei băneşti, ale amprentei familiale, ale resurselor personale, stil de viaţă, valoare, originalitate, ale implicaţiilor în viaţa de familie, ale responsabilităţilor de toate felurile. Aşadar, asemenea Racilor, şi Capricornii trăiesc momente importante care reprezintă o reconstrucţie.
Avantajul Capricornilor faţă de cei născuţi în semnul Racului este că sunt mai cerebrali, mai reci, privesc lucrurile de la distanţă, cu obiectivitate, nu se înfierbântă, nu se ambalează, si mai ales nu se depreciază pe ei în ochii lor. Reuşesc să îşi menţină în propria lor constinţă un statut bun, oricâte necazuri si oricâte atacuri ar îndura, sau prin oricâte mizerii ale vieţii de fiecare zi ar fi obligat să treacă. Statutul, postamentul, pe care s-au aşezat este foarte construit. El nu se supraevaluează, dar , spre deosebire de Raci, nu greşesc niciodată, nu cad în păcat, să se subevalueze, să se minimalizeze. De aceea, nu se răstoarnă, nu se dau peste cap, nu se frâng, nu se sparg, nu se împiedică, asemenea unei păpuşi de portelan care la cea mai mică mişcare se face zob, se face ţăndări. Deşi contextul astral este puternic şi tinde să capete valoarea unei astfel de lovituri de destin care la un moment dat pune la încercare fragilul porţelan. Dar , în sfârşit, de la chinezi ştim că adevăratul portelan nu prea se sparge. Şi atunci vom vedea cine rezistă ne sugerează că este de valoarea, cine va fi luat de val şi înfrânt înseamnă că atâta a putut.
Este bine să ţină cont Capricornii de toate vârstele de aceste zile şi aceste momente pentru că ele nu sunt fundamental proaste, dar sunt fundamentale. În sfârşit, ar trebui să le mai spunem că într-un plan procesual, lucrurile pot să capete o turnură, sau anume conflicte pot de-aici mai departe să degenereze într-o conotaţie arborescentă şi stufoasă, care nu le este favorabilă.
Nu-i bine să împingă niciun conflict şi nicio animozitate până acolo unde nu se mai poate rezolva decât cu ajutorul altora. Bună este casa a VI-a, a muncii, unde pot să facă dovada forţei, capacităţii, vitejiei si eficienţei şi, şi mai bună, este impletitura astrală din punctul de vedere al sănătăţii pentru că se recuperează repede, se vindecă, se însănătoşesc sau reuşesc să facă paşi substanţiali, evidenţi, vizibili, pentru ei înşişi şi pentru medici, post-operatori, sau în urma unui tratament care a dat roade, şi aş spune că a dat roade nesperate.


Citeste Urania Vărsător 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*