Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Balanţă 1-7 iulie 2012

Balanţă


Citeste Urania Fecioara 1-7 iulie 2012

Deşi Balanţa face parte dintre semnele cardinale, totuşi impactul pe care îi au diferitele planete poziţionate într-un anume fel, care dă specificul săptămânii viitoare, este de natură să extragă Balanţele.
Ele reacţioneză sau rezonează altfel şi decât Racul, decât Berbecul, sau decât Capricornul. În primul rând, Balanţele sunt avantajate până la un punct de intrarea planetei Marte în semnul lor natal, în dupa-amiaza zilei de 3 iulie. Vor avea o vară sub semnul acestui Marte care-i transformă în nişte fiinţe foarte ambiţioase, foarte motivate, care nu cedează, care se implică, care se cramponează, care se luptă, se zbat, se ceartă, pretind, cer, invocă, scriu, reclamă, dau telefoane, stau la coadă, fac demersuri, fac tot ceea ce trebuie pentru a-şi rezolva problemele personale, mai ales problemele locative, gospodăreşti, funciare, probleme domestice, probleme de dotarea gospodăriei, de valorificare a unor bunuri în nume propriu sau în numele familiei.Apoi, este vorba de o provocare pe care nu o vor putea ignora. După 8 iulie, cu asta însă puţin depăşim spectrul săptămânii viitoare pe care noi îl avem ca ţintă în analiza noastră, şi anume după 8 iulie, mai bine zis după 10-11 iulie, Marte va începe să facă opoziţie cu Uranus şi pentru Balanţe aceasta este un moment esenţial, se leagă cu o perioadă de vacanţă, de detaşare, de nonşalanţă, de chef de ducă, de dor de stand, de mare de tot felul de călătorii şi de plăceri. Dar în plan personal sau în plan partenerial sau în planul afacerilor, combinaţie e dură-dură. Nu subestimaţi impactul acestui tranzit marţian. Vă poate aduce duşmani, rivalităţi, conflicte, certuri, nemulţumiri, reclamaţii, scandaluri, pretenţii, motivate sau nu, exagerate sau nu, disproporţionate sau nu.
Toţi cei care au o construcţie financiară în care participă direct sau secvenţial, fie sunt patroni, fie sunt asociaţi, fie sunt consultanţi, fie au un rolişor acolo undeva., vor fi foarte puşi la încercare în aceste săptămâni. Va fi pusă la încercare competenţa lor, rezistenta lor nervoasă, calitatea umană, posibilitatea de a munci, de a face faţă la stres, la efort, sau chiar la nivelul de ridicare profesională, să facă un salt. Soarele nu le este un aliat şi există două tendinţe. Una de a face un efort de a se implica, şi alta de temperare până la anihilare.
Iar pentru zodia Racului exista posibilitatea de a inhiba, de a şterge, de a dizolva orice reacţie. Ei, de-aici se dă o luptă şi ar trebui să privim, şi spre casa aIV-a unde este Pluton şi ar trebui să reamintim faptul că în seara zilei de 3 iulie, tot pe-această axă, a caselor X-IV vine şi Luna plină. Prin urmare, au parte de toate provocările, se pun bazele unor evenimente de maximă importanţă. Ei, familia, soţul şi cariera. Elementele cele mai importante ale acestei veri şi ale căror premize se pun pe 3 iulie, reprezintă o constantă.
S-ar putea ca pentru cei care s-au născut în Balanţă, următoarele previziuni pe car ele vom face în săptămânile care vor veni, să fie destul de obositoare şi monotone prin repetiţia aceloraşi premize, prin reluarea aceloraşi concluzii, prin tocarea aceloraşi ipostaze care ne conduc pe noi la nişte anticipări asemănătoare. Veţi spune, unii dintre cei care v-aţi născut în Balanţă, că brusc astrologul nu mai are inspiraţie, nu mai are idei şi nu-I deloc original, spune-ntr-una acelaşi lucru.
Păi spune pentru că aşa cum începeam această analiză, faceţi parte dintre semnele cardinale şi până nu se epuizează consecinţa respectivă astrologică, tot trebuie să insistăm şi să revenim până când dispare întreaga zestre astrală acre se aşează pe harta dumneavoastră, din nefericire sau din fericire, pe casele cele mai importante. Pentru cei care ştiu să construiască o hartă, ştiu că casele I, IV, VII şi X se scriu cu litere romane şi celelalte case, II, III, V şi VI, VIII şi IX, XI şi XII se scriu cu cifre arabe., tocmai pentru că li se dă onorul.


Citeste Urania Scorpion 1-7 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*