Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Vărsător 8-14 iulie 2012

Vărsător


Citeste Urania Capricorn 8-14 iulie 2012

Vărsătorii îşi văd de drumul lor, de un traseu pe care s-au angajat sau pe care au fost direcţionaţi din punct de vedere astral acum mai multe luni de o alcătuire cerească ce le dă acum posibilitatea să ia hăţurile unei afaceri, să pună mâna pe o situaţie în ipostază de maximă autoritate, să decidă, să hotărască, să poruncească, să controleze, să verifice, să discteze, să îşi impună punctul de vedere, să îşi impună interesul sau să impună o conduită şi o strategie în orice fel de demers unde este vorba de mai mulţi oameni, de parteneri, indiferent de natura acestei asocieri, că este în scop lucrativ sau nu, că este vorba de o chestiune de onoare sau este vorba doar de truda de fiecare zi, nu contează.

Vărsătorii ştiu să vorbească, ştiu să convingă, toate acestea până pe 14 iulie. După aceia parcă s-ar întoarce roata şi toţi cei pe care i-a pus la punct şi i-a subordonat încep să scoată corniţele şi să facă pe interesanţii, şi să se răzvrătească şi să îşi aducă aminte că au şi ei mândria lor, că au şiei onoare, că şi ei au demnitate, „Vai, cum ai vorbit aşa cu noi, cum ţi-ai permis?” şi încep tot felul de discuţii absolut infantile şi copilăreşti pe care vor fi obligaţi să le asculte vreo trei săptămâni până când iar vine Vărsătorul şi iar le mai arde el o porţie de lecţie de viaţă, pentru că revenind la aceleaşi grade şi în aceleaşi poziţii Mercur va reface situaţia în care se află în prezent.Posibilitate de a-şi găsi de lucru, posibilitate de a munci mult, greu, poate nu întotdeauna cu satisfacţie. Excelentă este Casa creativităţii, ar trebui să fie în formă maximă mai ales cei care scriu, cei care desfăşoară activităţi regizorale, teatrale, cinematografice, muzicale, care sunt legate de scenă, public, performanţă, înregistrare, public, aplauze, premii şi aşa mai departe. Creativitatea este la cote maxime, nu spun o noutate şi o să-i bat la cap până la anul pe vremea aceasta, când Jupiter va pleca din zodia Gemenilor spre zodia Racului. Deci, până la anul, pe vremea asta, îi voi toca la cap pe Vărsători, reamintindu-le, pentru că e bine să-i aduci cu picioarele pe pământ, că îl au pe Jupiter în Casa creativităţii, mai bine de atât nu se poate, mai frumos de atât nu există. Prin urmare, de ei depinde să treacă la fapte mari, să fie eficienţi şi spectaculoşi, cum este şi denumirea acestui context care cel puţin pe 14 şi 15 iulie ar trebui să le dea glorie şi strălucire.

În sfârşit, pentru cei care îşi construiesc viaţa pe bază de aventură, pentru cei care cred că toate femeile de pe lumea asta s-au născut pentru a cădea în capcanele lor, pentru cei care întind capcane şi se bucură de ceea ce au prins, adică nişte suflete prizoniere, acest moment astral le poate aduce posibilitatea să facă cuceriri multe fără număr, fără număr, apoi să se bucure pentru moment, bucurii efemere, apoi să uite şi să treacă din nou la atac şi tot aşa. Este un moment în care bărbaţii cuceritori şi aventurieri, bărbaţii care nu prea îşi pun problema dacă e frumos să înşeli şi la un moment dat vor recunoaşte „Ei, şi dacă nu e frumos, e atât de bine”, pentru că aşa sunt Vărsătorii, au, deci, posibilitatea să facă experiente sentimentale, senzuale, de cunoaştere, de comunicare dintre cele mai speciale.

Acum nu sexualitatea este punctul forte al Vărsătorilor, ci poezia, aburul, haloul, romantismul sau poate chiar proza sexuală a perechii, dar întotdeauna are o latură beletristică, literară, să se petreacă ca în romane, să se întâmple ca în filme. La ei, întotdeauna, trebuie să fie un strop de spectacol într-un experiment sufletesc. Ei, vor avea parte şi de toate acestea.


Citeste Urania Pesti 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*