Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Taur 8-14 iulie 2012

Taur


Citeste Urania Berbec 8-14 iulie 2012

TAUR
Relaţii bune între Casa banilor şi cea a muncii. Sunt posibile schimburi de idei, propuneri, soluţii, inspiraţii fericite sau conjuncturi norocoase. Nu toate sunt, însă, asociate cu munca puţină sau câştigul uşor, dimpotrivă, am impresia că se pune problema unui efort deosebit sau unui moment de sucrtă durată, dar de maximă intensitate şi concentrare cu privire la un proiect sau o sarcină de serviciu care trebuie să fie dusă la bun sfârşit. În afara acestui aspect favorabil, şi pentru cei care nu au de lucru şi pot găsi o soluţie fie ea şi de scurtă durată, alţii care sunt în şomaj şi pot să găsească o preocupare remunerată pe termen lung, spun, deci, în afara acestui context favorabil harta cerului este pentru perioada cuprinsă între 8 şi 14 iulie destul de blajină.Nu sunt multe provocări, se petrec destul de multe lucruri banale sau nu se întâmplă mai nimic. Nu este o săptămână marcată de evenimente şi noutate. Să o mai descriem puţin în specificul ei pentru a se identifica unele persoane sau, dimpotrivă, pentru a lua aminte şi a nu cădea în exces de zel. Astfel, comunicarea nu este la cote maxime pentru că Soarele în Rac, care se află acum în Casa a III-a, este pentru ei un factor de inhibiţie, de prudenţă, de teamă sau de lipsă de îndrăzneală. Atenţie, de câtva timp Pluton se află în mişcare retrogradă în Capricorn, în Casa a IX-a, ceea ce pentru unii nativi ar trebui să fie un factor astral demn de reţinut, şi anume nu toate ideile sunt bune, nu toate proiectele sunt în concordanţă cu natura acestor nativi şi nu toate ataşamentele faţă de oameni, idei, soluţii, propuneri, acţiuni, iniţiative ale unor structuri sau instituţii se pliază într-un chip favorabil sau într-o direcţie a destinului lor.

Deocamdată, fiind vorba de retrogradare, multe opţiuni, dacă se fac, împotriva voinţei, am spune, forţând nota, vor deveni factori de risc şi vor fi scump plătiţi. De obicei, marile greşeli în viaţă sunt cele pe care le provoacă, lefăureşte nativul însuşi în încăpăţânarea de a nu înţelege o realitate sau în dorinţa de a deschide o uşă spre un destin care nu e al lui, chiar dacă uşa este frumoasă şi perspectiva care i se pare nativului o întrezăreşte dincolo de uşă este una strălucitoare. Toţi cei care se lasă furaţi de himere, de promisiuni, de iluzii, de descrieri care nu au legătură cu realitatea şi construiesc din aceste premize false un drum personal, au în mod sigur posibilitatea să ajungă într-un loc de la care mai departe nu există punct de dezvoltare, nu există decât punct de întoarcere. Împotriva acestor dereglări, opţionale şi atitudinale, este bine să se ţină cont de acest traseu astral care nu degeaba şi nu întâmplător stă acolo pe Casa a IX-a.

O serie de persoane, probabil că, ar trebui să se scuture de tot felul de impresii false, de convingeri adânc înrădăcinate, dar profund păguboase. Pe de altă parte, fiind şi un factor de faliment, el indică chiar un faliment ideologic, ideatic, de construcţie, de conştiinţă, de crez şi de aici decurg toate gesturi şi implicările într-o viaţă publică, personală sau partenerială. De-a lungul timpului am vorbit de multe ori despre factorii de risc pe care îi aduce planeta Pluton odată intrată în Capricorn. Mai mult decât în alte dăţi, însă, în aceste săptămâni Pluton este foarte activ. El face o cuadratură la grad perfect cu Uranus şi atunci apar nemulţumiri, neşanse, neputinţe sau interdicţii din motive neştiute,a scunse, oculte, tăinuite sau ticluite de alţii împotriva nativului însuşi.

Deja, de la sfârşitul săptămânii care urmează, Pluton va începe să facă cuadratură, nu chiar la grad perfect, dar foarte aproape de marja de toleranţă cu Marte, ceea ce înseamnă că tot ceea ce e legat de loc de muncă, slujbă, salarizare sau stabilitate profesională nu este foarte bine aspectat, ba, dimpotrivă, este răscolit, răsturnat şi băgat în corzile unor conflicte şi tensiuni dintre cele mai puternice. Chiar dacă Marte va trece destul de repede prin Balanţă, Pluton va rămâne acolo destul de mult timp, cel puţin tot anul 2012, şi va trimite raze dintre cele mai complicate.

Dacă Marte va părăsi peste nişte săptămâni, spuneam, Balanţa, la toamnă, când Soarele şi apoi Lună, Mercur vor trece rnd pe rând prin acest semn, ceea ce se petrece acum în această săptămână şi în cea următoare se va actualiza, se va profunda ori se va manifesta concret. E posibil ca acum să se pună discret premizele unor bariere, neputinţe şi disconfort socio-profesional care să nu fie lesne sesizat, poate doar să fie resimţit sau uneori să rămână chiar foarte bine ascuns, deşi el de produs s-a produs.

Citeste Urania Gemeni 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*