Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Scorpion 8-14 iulie 2012

Scorpion


Citeste Urania Balanţă 8-14 iulie 2012

În ceea ce-i priveşte pe Scorpioni, tranzitul Soarelui prin semnul de apă al Racului trebuie să le aducă armonie, după cum Soarele lor, cu Soarele în tranzit în Rac, şi cu Chiron şi Neptun în Peşti, realizează un dublu trigon regal care le poate aduce stabilitate, detaşare de mizeriile vieţii, capacitate de visare, proiecţie interioară, scormonire interioară, cunoaştere şi autocunoaştere, definire prin renunţare sau ataşament faţă de un om, o idee, o cauză sau o latură de destin personală.

Pentru unii dintre cei care s-au născut în semnul Scorpionului Casa a V-a a sentimentelor nu este tocmai elegantă. Acolo apar tot felul de elemente care ustură, dor, sunt resimţite ca jignitoare, umilitoare, nepotrivite, dezamăgitoare sau stresante. Probabil că multe relaţii construite strâmb, întocmite la pripeală dintr-o frenezie a simţurilor, dintr-o nebunie de moment sau dintr-o indiferenţă faţă de defectele partenerului şi iată cum se ajunge la o combinaţie care aduce nefericire şi care poate să îi pună la un moment dat în situaţia de a lua şi măsuri scurte şi categorice de limpezire a fondului sufletesc.Fără e mai bine, cu e mai complicat sau mai rău, sau mai costisitor, sau mai puţin periculos. Ziua de 14 iulie, pe la prânz, se asociază cu un moment de risc la capitolul parteneri. Pot să descopere că sunt înşelaţi, pot să descopere că partenerii dintr-o firmă îi fură, îi păcălesc, fac acte duble, îi lucrează într-un chip eficient dar foarte bine mascat sau, pur şi simplu, duc de râpă întreaga afacere. Foarte bună rămâne în continuare, excelentă, Casa banilor cu profituri, câştiguri, beneficii, cadouri, finanţări, sponsorizări şi aşa mai departe. Bună ar trebui să fie, teoretic, şi relaţia între Marte şi Venus ori Jupiter, doar că aici intră o necunoscută, o necunoscută şi banii. Din cauza asta lucrurile se conturează mai greu. Nu vă pripiţi să spuneţi că dacă e vorba de elementul necunoscut că e vorba de bani găsiţi pe stradă, pentru că legea ne obligă să-i predăm la poliţie, aşa încât luaţi-vă gândul de la o îmbogăţire de felul acesta.

Cred că despre altceva e vorba, despre nişte beneficii sau avantaje care vin discret, suporturi morale sau materiale care se concretizează, pentru unii fără nume, pentru alţii cu o destinaţie şi o identitate precisă. Marte în Casa a XII-a a intrat de curând în Balanţă, începe să facă jocul duşmanilor şi îi şubrezeşte pe unii dintre Scorpioni. Se înţelege pentru aceia care trăiesc la un palier de o anume prestanţă şi importanţă sau de un anume rang şi demnitate, dar sunt şi Scorpioni banali şi obişnuiţi care, dragii de ei, nu au măcar un duşman nici pe palier în bloc, aşa încât toată încrengătura asta de relaţii astrale cu duşmanii care stau la pândă şi sunt eficienţi nu valorează prea mult, drept care nici nu au de ce să se sperie. Treceţi peste asta.

Rămân în continuare câteva elemente astrale bune, cum ar fi multă combativitate, rezistenţă, capacitate de a schimba brusc un macaz într-o direcţie mai ales profesională şi mai ales mica profesie sau activităţile cotidiene ori cele remunerate. Al doilea aspect bun, să funcţioneze până pe 14 iulie în avantajul acestor nativi, este vorba de Mercur în leu în Casa a X-a, dă orgoliu, rang, demnitate, mândrie, distanţă faţă de lucrurile lipsite de calitate, de nobleţe sau de valoare.

După 15 iulie lucrurile, însă, se schimbă şi Mercur îi zăpăceşte puţin la cap, transformă discursul coerent într-unul mai puţin convingător sau confuz, îi împinge pe Scorpioni să spună lucruri poate adevărate, dar care nu ar trebui rostite ori care ar trebui rostite dar nu în acea formă lingvistică sau nu în acea haină literară sau nu în acel moment, sau nu în faţa unui anume personaj sau public. După 15 iulie Mercur, dar vom avea timp destul să mai vorbim despre asta, noi doar lansăm un avertisment, le va face destule zile fripte. Profitaţi de tot ceea ce este bun în acest tranzit până în seara zilei de 14 iulie.


Citeste Urania Săgetător 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*