Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Săgetător 8-14 iulie 2012

Săgetător


Citeste Urania Scorpion 8-14 iulie 2012

Prezenţa planetei Mercur în Casa a IX-a rămâne un element favorabil. Modest, minor sau nefuncţionând chiar pentru toată lumea, dar pentru cei care au parte de el reprezintă un beneficiu în domeniul instrucţiei, învăţăturii, exprimării sau posibilităţii cristalizării unor idei, care la un moment dat devin idei orţă pentru destin şi îi împing sau îi determină ori aduc elementul de greutate hotărâtor într-o decizie, să intre în politică, să iasă din politică, să desfăşoare activităţi filantropice, să se implice în operaţiuni profesionale de maximă valoare, importanţă sau periculozitate. Pentru Săgetători săptămâna se desfăşoară în linii mari cam în aceiaşi parametri cu un accent care lor nu le este străin , adus de mai multe planete în zodia Gemenilor în Casa a VII-a.Şi săptămâna viitoare vor avea parte de efectul benefic conjugat al planetei Venus şi Jupiter, după cum în ziua de 14 iulie se adaugă şi prezenţa Lunii. În felul acesta avem de-a face cu o Casă care, aşa cum este alcătuită, poate să le aducă noroc, noroc prin intermediul prietenilor sau provocat de prieteni, sau înlesnit de prieteni, desfăşurări speciale ale unor conflicte care se termină repede, în favoarea nativilor, fără cheltuială de bani, cu recuperare de imagine sau cu recuperare de autoritate, rang şi demnitate. Scurtează conflictele, atenuează duşmăniile, împacă partenerii sau îi aduce la masa dialogului într-un chip spectaculos.

Este un aspect de mare înţelepciune, de mare bunătate, de multă cumsecădenie, de multă superioritate morală, intelectuală, care le permite acestor Săgetători să se poarte ca nişte boieri, înţelepţi, superiori, echilibraţi, fără meschinării, fără orgolii mărunte şi fără dorinţă de răzbunare. Relaţie bună cu toate instituţiile şi cu reprezentanţii acestora, încheiere favorabilă a unor situaţii sau secvenţe care nu le-au făcut plăcere sau care i-au lezat la un moment dat, măcar în imagine. Anchete, cercetări, interogări, verificări, expertize, analize şi tot felul de ipostaze în care o autoritate vine şi cam intră în sufletul şi intimitatea nativului. Lucrurile se termină repede şi bine de aşa natură încât ei ies cu obrazul curat, ies victorioşi sau ies măcar liniştiţi şi împăcaţi ori, în lipsă de probe, cum se spune în justiţie, tot scandalul, tot conflictul, tot procesul se stinge.

Dar şi ei trebuie să dea dovadă de o largă înţelegere şi de un spirit cooperant. Dacă se cramponează de firimituri, atunci se înţelege că toate aceste ipostaze bune nu au cum să se valorifice şi să se petreacă, pentru că nu dau de terenul uman necesar pentru a încolţi această sămânţă de bine excelentă. Rămân în continuare probleme băneşti care provin într-o relaţie cu copiii, Pluton e în Casa a II-a, Uranus este în Casa a V-a, nu sunt tocmai bune. Sunt două planete care aduc schimbări, explozie, pagubă, pierdere, anulare reciprocă, bani anulează o relaţie bună, relaţia strică pe cea bănească. Ambele planete sunt retrograde, prin urmare aici sau de aici nu speraţi vreo linişte. Pentru cei mai tineri şi mai temperamentali această vară fierbinte poate să le ofere surprize, întâlniri extraordinare, senzaţii tari sau, invers, dorinţa de a trăi cu orice chip senzaţii tari, de a căuta pericolul, aventura şi extravaganţa.

Nu o dată curiozitatea sexuală sau dorinţa de a se împuna cu tot felul de cuceriri îi poate transforma pe Săgetători, evident pe bărbaţi, şi mai cu seamă pe cei tineri în nişte persoane care trăiesc periculos, dar fără simţ moral sau cu lipsă de răspundere şi apoi să nu se întrebe de ce plătesc vreo trei pensii alimentare peste un an. Nu încercaţi să trăiţi totul în două-trei săptămâni ale acestei veri, vă aşteaptă o viaţă întreagă. Luaţi-le mai metodic şi mai analizaţi şi dumneavoastră cu cine vă încurcaţi viaţa, nu pentru aceste câteva săptămâni, ci a la longue. În sfârşit, şi relaţia cu prietenii este amestecată. Ea poate să fie uneori tăioasă, contondentă, alteori poate să cunoască momente de blocaj şi de lipsă de comunicare. Depinde acum spre ce se îndreaptă şi nativul.


Citeste Urania Capricorn 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*