Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Rac 8-14 iulie 2012

Rac


Citeste Urania Gemeni 15-21 iulie 2012

Săptămâna viitoare rămâne pentru cei care s-au născut în zodia Racului la fel de complicată şi de tensionată din cauza unui careu în T. Acesta s-a conturat şi a început să creeze efecte concrete în viaţa de fiecare zi de ceva timp, de aproximativ două săptămâni. A fost un moment, un vârf de atac, al doilea se va reedita după 18 iulie. Deocamdată trăiesc pe baza uor tensiuni, putem să le denumim chiar convulsii, între Marte, de curând intrat în Balanţă, Pluton şi Uranus. Soarele traversează propria lor zodie şi le poate da susţinere la capitolul sănătate, vitalitate sauprotecţie fizică.Dar lucrul cel mai important pe care îl putem descifra în acest moment, pe harta celor născuţi în zodia Racului, este legat mai mult de o Casă a lucrurilor neştiute, tăinuite, ascunse şi, să le spunem, deghizate, mascate. Acolo sunt cei doi benefici care construiesc tot felul de premize favorabile pentru aceşti nativi. Poate fi vorba de sănătate, poate să fie vorba însă şi de lucruri care vin într-un chip mai greu de explicat sau de bănuit.

Şi chiar dacă se întâmplă, uneori ele rămân înconjurate de un halou de incertitudine, aşa încât nativii înşişi nu îşi pot explica cum s-a întâmplat, de unde a venit şi cum s-a produs un factor pozitiv în viaţa lor. Dar premizelele acestui context bun nu se epuizează odată cu săptămâna cuprinsă între 8 şi 14 iulie, el va continua. Atenţie! Această săptămână este bună, blândă, calmă şi le permite să se odihnească, să recupereze forţele pierdute prin stres, muncă în asalt sau nopţi nedormite.

Este bine să folosească această perioadă cuprinsă înter 8 şi 18 iulie, pentru că ea le conferă posibilitatea de vindecare, autovindecare şi repararea unor mecanisme psihice, fiziologice sau emoţionale, aşa încât să treacă cu bine sau să treacă fără pericole perioada care se va instala, mai complicat în viaţa lor, după, cum spuneam, 18 iulie.


Citeste Urania Leu 15-21 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*