Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Pesti 8-14 iulie 2012

Peşti


Citeste Urania Vărsător 8-14 iulie 2012

Nu ştiu dacă cei care s-au născut în zodia Peştilor vor înţelege mare lucru dintr-un tranzit care pentru alţii e bun sau chiar spectaculos, cum este vorba de înmănuncherea de vibraţii pe zodia Gemenilor. Fiind legată de Casa a IV-a poate să aibă o influenţă redusă, ştearsă sau aproape invizibilă. Ar trebui să le dea, teoretic, o stare de bine în propria lor Casă sau o dorinţă de mai bine, de unde şi o serie de gesturi menite să le aducă confortul sau ergonomia vieţii de fiecare zi ori un mic spaţiu visat demult de către ei, o grădină, o curte îngrijită mai nu ştiu cum, un balcon amenajat fistichiu, un colţ de lucru aşa cum au văzut ei în reviste. Mici, nu mari, intervenţii în gospodărie, în dispoziţia mobilierului, în decoraţiunile interioare.Mici gesturi menite să le ofere mici bucurii. Marte intră în Casa banilor şi aduce deocamdată griji, peocupări, dar poate să aducă după 18 iulie probleme legate de succesiuni, moşteniri, hârtii, acte, înscrisuri, documente, tratative sau situaţii dintre cele mai acute unde este vorba de bani şi bunuri, concret, sau de promisiuni ori de beneficii virtuale, un beneficiu moral, cultural, un patrimoniu care nu se regăseşte într-o formă ce poate fi numărată, măsurată sau cântărită. Acum, depinde şi de natura fiecărui Peşte, de vârsta, de contextul social în care trăieşte. Surprizele sunt de toate felurile, pot să primească şi oferte de la oameni necunoscuţi, oferte bune, corecte, fără să aibă niciun viciu ascuns, pot să fie puşi în situaţii ieşite din comun, de o stranietate care îi pune pe gânduri şi îi face de-a dreptul să se sperie şi să se dea cu un pas înapoi şi să refuze aceste ipostaze, zicând „nu e binele ăsta de mine, mie nu mi se poate întâmpla nimic bun, eu nu am avut parte de bani fără muncă, fără stres, nu, nu, nu, aici e ceva necurat, piei drace, du-te satană cu oferta ta cu tot”.

Este bine să nu intre, totuşi, într-un spaţiu de felul acesta de criză interioară, pentru că nu chiar toate lucrurile pe lumea asta sunt rele şi vicioase. Oricum, Universul nu este alcătuit doar din tentaţiile diavolului, mai există şi entităţi bune, mai există şi echilibru, şi bine, şi normalitate, şi fericire, şi situaţii care chiar dacă sunt rare pot să fie bune şi frumoase ori chiar salvatoare. Atenţie, totuşi, că există într-o altă conotaţie un viciu pe care astrele îl susţin, l-au tot conturat, l-au acutizat, acum îl coc, îl perpelesc şi care ţine de relaţia cu prietenii. Pot să aibă pagube, pierderi.

Fie că le-au dat bani şi nu se mai întorc, fie au investit încredere şi aceia îi păcălesc în indiferent ce context, fie şi-au pus speranţe şi aceia nu se ridică la înălţimea aşteptărilor, fie respectivii se comportă şi ei cum îi taie mintea şi cum le dictează interesul, care interes este, evident, într-o totală contradicţie cu noţiunea de prietenie şi iată un Peşte lezat, cred eu, nu e un prieten, ci de mai mulţi. Adică întreaga noţiune de amiciţie este pusă di greu la încercare, cu pagube materiale sau cu ameninţări la ceva ce reprezintă un patrimoniu pentru un nativ din Peşti. Fiţi mai puţin indiferenţ sau nonşalanţi cu oamenii, chiar dacă îi cunoaşteţi de mult timp, repetaţi-vă mereu că nu îi cunoaşteţi niciodată suficient de bine.


Horoscop Urania 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*