Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Leu 8-14 iulie 2012

Leu


Citeste Urania Rac 8-14 iulie 2012

Cei care s-au născut în zodia Leului beneficiază până la sfârşitul săptămânii,a dică până în seara zilei de 14 iulie, de mersul direct al planetei Mercur. După 15 iulie, Mercur, aflat acum în tranzit prin zodia Leului, va intra în mişcare aparent retrogradă şi nu o să le fie de ajutor. Ba, mai mult, în acele trei săptămâni cât Mercur va fi retrograd, Leii vor fi singura zodie care o vor duce prost la capitolul gândire, comunicare, percepţie, dialog, asimilarea informaţiilor şi joc cu tot ceea ce înseamnă conceptele, ideile, cuvintele, afirmaţiile şi declaraţiile. De aceea, este bine să facă repede-repejor tot ceea ce trebuie făcut în această perioadă cuprinsă între 8 şi 14 iulie. Apoi este bine ca în a doua parte a lunii iulie şi începutul lunii august să fie cuminţi, prudenţi, rezervaţi.Să nu iasă în faţă cu tot felul de accese temperamentale, să nu facă uz de prea multe cuvinte, să nu facă prea multe declaraţii şi mărturisiri, să nu se lase provocaţi şi să încaepă să se spovedească în faţa cui nu trebuie. Deocamdată, Mercur, aşa cum spuneam, le este încă un aliat, pot să profite de pe urma acestui tranzit pentru că vor fi în formă, este momentul când Leii vor putea să dea ordine, să comande, să se impună, să facă figură de şefi sau de potenţiali lideri. Deocamdată şi Uranus este în mişcare staţionară, apoi lucrurile se vor schimba şi aici şi pentru moment se poate spune că nu este încă o relaţie foarte puternică între Mercur şi Uranus.

Ea se va accentua după 15 august într-o direcţie, însă, încărcată, suplinită şi adăugită prin vibraţia lui Uranus. De aici idei ciudate, falsă originalitate şi surprize neplăcute sau consecinţe neplăcute de pe urma unor iniţiative asupra cărora s-a meditat mai puţin. Dar aceasta este, cum spuneam, o ipostază a viitorului, atragem atenţia asupra ei pentru a avea posibilitatea aceşti nativi să îşi reconfigureze o conduită, o atitudine sau o politică, o strategie cu partenerii, cu duşmanii etc, şi să spună, să rostească sau să facă acele gesturi care sunt subsumabile noţiunii de comunicare, în aşa fel încât pe acest context avantajos din punct de vedere astral să obţină maximul de eficienţă şi un succes real, vizibil, pentru a nu cădea în plasa unor termene, unor întârzieri sau provocări care se pot ivi în perioada pe care tocmai am descris-o şi care să construiască relaţii în dezavantajul lor. Rămâne bună sau poate chiar excelentă în continuare Casa prietenilor de pe urma cărora aceşti nativi pot să aibă tot felul de beneficii mari sau mici, importante sau mărunte, pe termen scurt sau pe termen lung.

Aceste noroace pot să se concretizeze prin o vorbă bună, o intervenţie, un patronaj spiritual, cultural, politic, moral, o atitudine îngăduitoare, o iertare, un sprijin într-un moment greu, o încurajare morală, o susţinere financiară sau o îndrumare pedagogică. Totul ţine de bunăcuvinţă, de generozitate şi de dorinţa, iarăşi, nemărturisită sau expresă de a obţine vreun câştig bănesc, totul într-o maximă eleganţă şi generozitate în beneficiul total, profund al Leilor. Săptămâna este până la un punct bună la capitolul pedagogie, învăţătură şi examene, complicată însă dacă ne raportăm la relaţiile pe care le primesc planetele aflate acum în Casa a III, a comunicării. De aici riscul unor neputinţe, unor blocaje, unor spaime, aş spune mai mult nejustificate, a unor inexplicabile intimidări, mai ales că Leii nu se fâstâcesc cu una, cu două, dar probabil că termenul sau postura mai corectă şi mai apropiată de adevăr este aceea de blocaj sau de eveniment surpriză. Unii pot să aibă experienţa neplăcută a unei întorsături nefaste atunci când este vorba de o probă, fie ea scrisă sau orală ori practică, de îndemânaer, de capacitate, de abilitate, nu contează.

Alteori ei pot să ia decizii fulminante care să lase familia şi apropiaţii cu gura căscată şi după ce s-a pregătit intens un an, doi cine ştie pentru ce, medicină, arhitectură, respectivul tânăr să se ducă la facultatea de sport sau la facultatea de agronomie. Adică opţiuni la polul opus, în contradicţie şi totală diferenţă cu ceea ce au cultivat şi cu ceea ce era deja ca şi acceptat în destinul lor, ca drum, ca opţiune fundamentală. Sunt momente în care Leii pot să facă nişte piruiete nemaipomenite şi să facă stânga împrejur. După cum, asta este bine de reţinut de către părinţi, unii dintre tineri, elevi, adolescenţi, viitori studenţi, tineri absolvenţi, care mai au încă de învăţat prin perfecţionări ulterioare, pot să facă o criză de personalitate şi să înceapă să se răfuiască cu familia, cu profesorii, cu destinul, cu sistemul de învăţământ, cu ministerul învăţământului, cu corpul profesoral şi să refuze un anume tip de predare, un anume tip de examinare, un anume tip de şcolaritate sau să refuze ideea în sine de a mai învăţa.

Să renunţe la acest proces lung şi greoi şi nu întotdeauna încărcat cu satisfacţii de şlefuire şi ascensiune personală. Poate că doresc să câştige mai repede bani, să muncească, să se afirme, să capete experienţă de viaţă. Sunt forme nu atât de negare de sine, cât de negare a unui cadru de viaţă sau a unei amprente apăsătoare de gândire şi atitudine care vine dinspre familie. În felul acesta se poate vorbi de o criză de creştere, de o atitudine rebelă, firească tinerilor şi adolescenţilor, de o criză de maturizare a celor care se rup destul de brutal de trecut, de copilărie pentru a se insera fără bagajul obositor al adolescenţei într-o altă etapă de viaţă. Vă atrag atenţia că sunt câteva săptămâni destul de încărcate de contradicţii, acolo e furtună şi avânt şi le trec prin minte numai ipostaze belicoase.

Să se lupte, cum spuneam, cu un corp profesoral, cu metodica predării cine ştie cărui obiect, cu împărţirea materiei şi încep să pună întrebări insolubile în apă şi alcool. Presupunând că nu toată lumea trece printr-un moment de reaşezare, deşi acesta este posibil ca să se producă ca o ultimă zvâcnire, ca o ultimă ţâşnire a conştiinţei sau a prea plinului sufletesc, chiar şi în preajma vârstei de 41-42 de ani. Probabil că pentru aceşti nativi acest moment se asociază cu alte rupturi în viaţa lor, cu alte detaşări, cu alte decizii radicale, cum ar fi părăsirea ţării, un divorţ sau detaşări de un trecut fie el şi încărcat de succes ori chiar de glorie.


Citeste Urania Fecioara 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*