Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Gemeni 8-14 iulie 2012

Gemeni

Citeste Urania Taur 8-14 iulie 201214 şi 15 iulie, două zile bune pentru Gemeni, care vor beneficia de tranzitul Lunii. Aceasta va activa o combinaţie bună, o conjuncţie între cei doi benefici, Jupiter şi Venus, pe sectorul lor. Se vor simţi mai liberi, mai fericiţi, mai senini, mai încrezători, maiplini de speranţă ori, măcar, mai liniştiţi. Mercur, guvernatorul acestor nativi, se află în Casa a III-a, în Leu, şi le sporeşte orgoliul, vanitatea, crizele de demnitate sau crizele pe fond socio-profesional, „Cine sunt eu? Ce valoare am eu? Ce fac eu?” şi aşa mai departe. Multe dintre aceste mici ieşiri temperamentale se pot manifesta într-un plan discret în relaţiile dintre ei şi prietenii apropiaţi. Alteori, însă, se pot creea tot felul de situaţii care se pun într-o postură mai puţin uşor de suportat de către străini.Multe dintre informaţiile pe care ei le aduc, de multe ori provenind dintr-un fond de bună credinţă, este perceput de către ceilalţi ca fiind o laudă, o tentativă de impunere a punctului de vedere, un fel de a se grozăvi, de a se da mari sau intenţia de a impresiona. Pentru cei tineri începe o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Aventuri, cuceriri, fericire, speranţă, extaz, surprize, trăire intensă, patimă chiar, vară indiană. Atât Jupiter, cât şi Venus fac un trigon regal dinspre semnul Gemenilor spre semnul Balanţei.

Această perioadă va continua şi după 14 iulie în acelaşi chip la aceiaşi parametri cu aceiaşi intensitate, aducându-le satisfacţii şi amintiri de neuitat. Este un moment de maximă trăire din punct de vedere senzual, sexual, emotiv sau la nivelul trăirilor sublimate de aşa natură încât aceste experienţe personale pot să reprezinte un factor de susţinere într-o activitate de creaţie, oamenii să fie fericiţi, în formă şi în felul acesta întreaga lor prestaţie artistică şi forţă creatoare să se resimtă de pe urma acestei uriaşe încărcături.

Alteori este vorba de echilibrare şi celebra fericire care provoacă nu doar o stare de bine, ci şi o stare de exaltare interioară oate să fie valorificată, transfirgurată, metamorfozată de persoane care desfăşoară activităţi pentru care e nevoie de talent, har, sclipire de geniu, intuiţie, sensibilitate creatoare, artisticitate. Este un moment bun pentru toate genurile artei şi pentru toate activităţile, ba, mai mult, este un moment bun pentru toate vârstele să-şi dea în petec. Glumesc, fireşte.

Conotaţia astrală nu este de riscuri şi nici măcar de uşurinţa de a comite prostii fără să-şi dea seama, dimpotrivă, este un moment când oamenii, fiind foarte creatori şi sensibili, pot să obţină succese, să realizeze prestaţii de excepţie, să se afirme, să se impună, să cucerească un public sau să se autocunoască şi să se descopere pe ei în dimensiuni şi ipostaze nebănuite de către ei şi chiar de către cei apropiaţi care uneori îi cunosc aproape chiar mai bine. Pentru nativii din semnul Gemenilor rămâne în continuare o lezare care priveşte rolul social, înălţarea, numele şi renumele. Unii pot să sufere de pe urma unor critici, atacuri, insulte, injurii, provocări sau campanii de defăimare ori se perpetuează ecourile unor conflicte nestinse încă.


Citeste Urania Rac 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*