Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Fecioara 8-14 iulie 2012


 

Citeste Urania Leu 8-14 iulie 2012

Pentru unii dintre cei care s-au născut în zodia Fecioarei norocul pare să lucreze intens şi bine, mult şi profitabil sau chiar spectaculos, depinde spre ce tip de Fecioară ne îndreptăm, mai tânăr sau mai matur, mai modest sau mai de prim-plan. Vorba cântecului „Fă-mă mamă cu noroc şi mă aruncă-n orice loc”, adică indiferent unde s-ar afla respectivul nativ, dacă are noroc tot izbândeşte în viaţă, tot se afirmă. Chiar dacă nu toţi cei care s-au născut în zodia Fecioarei cunosc acum un succes fulminant, chiar dacă nu toţi au reuşit să-şi repare biografia şi cariera profesională, cred, spun că aproape toţi o duc bine.Fie sunt mai liniştiţi, mai împăcaţi, mai fericiţi, mai lăsaţi în pace de duşmani, mai creativi, reuşesc să facă multe gesturi în favoarea existenţei lor şi a destinului, deşi pe mulţi, de aproape un an încoace, îi încearcă atât sensul vieţii, cât şi pedeapsa în viaţă. Care, pedeapsă, nodul sud al Lunii, coada dragonului, se află fix în Casa a X-a pe rol social. Deci, încercare, tevatură, presiune, dar încercarea nu înseamnă necaz, nu este o nenorocire, nu este boală şi nu este drumul spre eşec. Încercarea este făcută pe unii oameni să-i maturizeze, pe alţii să-i călească, pe alţii, mult mai tineri, să-i pregătească pentru viitor şi pe alţii, în final, să-i trieze şi să-i aşeze la locul binemeritat. Totuşi, Jupiter nu a mai fost în această Casă de 12 ani, aşa încât începe să facă valuri.

El a intrat de curând în zodia Gemenilor şi le aduce Fecioarelor de acum încolo măcar imagine bună, posibilitate de afirmare, numire pe o funcţie sau tot felul de situaţii care chiar dacă nu se asociază şi cu un titlu, cum ar fi director de departament, patron, şef şi aşa mai departe, totuşi le dă postura şi postamentul necesar de la înălţimea căruia să dea ordine, să dicteze, să semneze, să aprobe, să pună apostile, să ştampileze, să decidă, să coordoneze, să conducă, să aibă idei şi soluţii pe care să le susţină, să le impună şi apoi să le şi transpună în realitate. Parteneriatul nu este extraordinar de bine aspectat, cele două planete care aduc destule deziluzii sunt retrograde, aşa încât unii, fie până nu demult, erau pe punctul de a renunţa, dacă erau angajaţi într-un demers într-o luptă, alţii începuseră să aibă senzaţia că se luptă cu morile de vânt.

Acest punct critic, acest loc vulnerabil, care era construit din amărăciune, din scepticism, din deziluzie sau dintr-o observare lucidă şi atentă a relaţiilor interumane care îi conduceau nu la false premize, ci la concluzii puţin exagerate, cam prea încărcate de negativism, „nimeni nu merită încredere, toţi oamenii sunt trădători”, şi aşa mai departe. De aceea, momentul care vine şi se instaurează în existenţa lor din punct de vedere astral, care caracterizează săptămânile trecute şi mai caracterizează în continuare şi pe cele următoare este de natură să le redea încrederea, să le cheme speranţa, care îi cam părăsise, înapoi, să le dea pământul necesar sub picioare pentru a se echilibra, pentru a nu mai trăi pe valurile de apă sau pe norii unui abur impalpabil al impresiei, al părerii, al visului şi al senzaţiilor confuze. Acum, pentru cei născuţi în zodia Fecioarei se construiesc foarte multe ipostaze bune. Ele sunt în afara acestui demers socio-profesional bun, mai presupun discuţii discrete, relaţii cu instituţii sau şefi ai unor instituţii cu care se stabileşte o cooperare, informaţii esenţiale de prim rang sau acces la documente care sunt pentru ei notabile, fie au impact esenţial pentru viaţa lor, fie pentru un proiect, fie pentru un conflict.

Soarele se află încă în Casa prietenilor, nu le aduce mai mulţi prieteni decât până acum, îi face însă mai încărcaţi de grija de a nu jigni, de a proteja sau măcar de a respecta libertatea şi individualitatea fiecăruia. Nu este un moment de expansiune şi de comuniune sufletească cu apropiaţii, dar este un moment al respectului şi al cântăririi corecte a fiecăruia, ceea ce până la urmă este chiar foarte bine. Din punct de vedere bănesc Marte ar trebui să înceapă să le aducă şi bani, mai mulţi decât până acum sau prin diferite consecinţe ale unor ipostaze fericite sociale şi profesionale să vină tot felul de măriri, de salarizare sau de plată ori de reconversie a unui efort în bani, avantaje şi materiale care pot la un moment dat să devină bază pentru o construcţie ulterioară

. Când spun materiale mă pot gândi la cele concrete, cărţi, CD-uri, tomuri de pe urma cărora să înţeve proiecte, pot să fie materialele concrete pentru o activitate ce presupune desfăşurare de forţe într-un domeniu cum ar fi arhitectura, design-ul, moda, construcţiile sau cum ar fi un volum impresionant de informaţii care în sine înmănunchiază o avere, la propriu şi la figurat. Sunt în continuare urmăriţi de Luna neagră care stă pe Casa a IX-a şi care le dă tot timpul nişte impulsuri neplăcute, ca un şfic usturător. Îi şficuieşte această Lună neagră şi poate că într-un fel şi bine face. Le dă de ştire de câteori exagerează, îi atenţionează când merg pe mâna cuiva care nu merită încrederea, îi trezeşte la realitate şi îi împiedică să alunece în zone pe care el însuşi nu le mai poate controla.

 


Citeste Urania Balanţă 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*