Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Capricorn 8-14 iulie 2012

Capricorn


Citeste Urania Săgetător 8-14 iulie 2012

Pentru cei care s-au născut în zodia Capricornului excelentă ar trebui să fie evoluţia sănătăţii. Cei bolnavi să se simtă mai bine, să facă paşi rapizi spre vindecare, spre recuperare postoperatorie, organismul să reacţioneze bine la tratament, să asimileze uşor hrana sau substanţele ingerate cu scop terapeutic, să rezolve repede şi bine probleme care altădată trenau sau erau imposibil de rezolvat pe termen scurt. O fiziologie bună, foarte bună sau îmbunătăţită, un trup sănătos sau însănătoşit şi o minte care se învigorează şi care se detaşează de preocupările care au ţinut-o prizonieră pe elemente anatomice.Luni de zile au fost foarte atenţi la felul în care se mişcă mâna sau piciorul fracturat ori operat ori să asculte vocea interioară aorganismului ce semnale îi dă. Acum este o lărgire a orizontului, o deschidere, altă perspectivă şi simt că parcă ar fi mai tineri, parcă zboară, au chef de viaţă. Pentru foarte multă lume acest tranzit este salutar, este aducător şi de vindecări miraculoase sau de situaţii neaşteptate. Multe fenomene trupeşti care i-au chinuit pe ei şi i-au enervat pe doctori pot să dispară. Când miraculosul se produce în viaţa cuiva, fără explicaţii plauzibile, chiar dacă inexacte, lumea are impresia că este vorba de un fenomen paranormal. Luaţi-o şi aşa. Se pot produce în viaţa unora dintre cei care s-au născut în zodia Capricornului tot felul de situaţii greu explicabile, deci paranormale.

S-au făcut bine cu o singură tabletă sau cine ştie ce leac ieftin şi la îndemâna oricui a funcţioant rapid, eficient şi definitiv, aşa cum nu au funcţionat sertare de tablete şi ani întregi de medicamente care au fost consumate în loc de mâncare. Nu căutaţi prea mulet explicaţii pentru că miraculosul uneori are explicaţii chiar în astral. Şi acest context astral, după 12 ani, vă permite ca să vă învigoraţi, să vă însănătoşiţi, să vă eliberaţi de stres, de preocupări, să alungaţi amintirile urâte, obsesiile şi chiar spaimele legate de viitor. Tranzitul Soarelui prin Casa a VII-a, chiar dacă este în opoziţie cu Soarele nativilor, nu este fundamental rău.

Ba, dimpotrivă, uneori opoziţiile crează armonie, nu întotdeauna dizarmonie. Este şi cazul acestui moment, când Soarele le luminează Casa a VII-a şi le dă posibilitatea să treacă mai uşor peste încercări, peste dizarmonii sau peste blocaje şi tensiuni interioare. Nu este vorba de conflicte pentru că Soarele nu creează în acest context conflicte, ci doar premizele unor relaţii bune. Sunt preocupaţi faţă de banii pe care îi au ori pentru banii pe care trebuie să-i primească ori pentru chestiunile legate de comunicare, discuţii, negocieri, în care parcă nu sunt în formă. Ar dori să delege pe cineva, să mandateze, să discute în locul lor. Dar trebuie să-şi facă curaj şi să se implice în vâltorile acestor discuţii, pentru că numai ei pot să rezolve, acum cu un Mercur foarte bine plasat, toate chestiunile băneşti.

Comunicarea, fără a fi proastă, nu este punctul lor forte. Dezamăgiri, întristări, confuzie, dezorientare, necunoaştere a momentului, proastă evaluare a prezentului, incapacitate uneori de a se hotărî ce pas să facă. De aici frică, inerţie, inhibiţie, „mai bine nu fac nimic, mai bine nu zic nimic, mai bine tac, mai bine aştept, mai bine nu mă bag, mai bine mă fac că nu văd, că nu înţeleg” şi uite aşa. Îşi pun singuri interdicţii, ridică prin numeroase bariere sub masca prudenţei de fapt nişte ziduri de necomunicare cu exteriorul. Nu este momentul lor de combativitate, de altfel într-o logică pe care nu o mai invocăm aici, care vorbeşte de mecanică cerească şi poziţii astrale, mai sunt şi alte combinaţii care favorizează această repliere în forul interior, această dorinţă de a se ţine departe de tot ceea ce este dizarmonie umană. Amestec mare de semnificaţii şi vocaţii astrale pe Casa a X-a.

Pentru unii funcţionează mai puternic Saturn şi dă cădere din putere sau imposibilitate de exercitare a unei autorităţi sau blocaj, neputinţă ori chiar pedeapsă, iar altora Marte le dă exact pe dos, ascensiune, bătălie, luptă pentru putere, numire, desemnare şi o mare aplicabilitate. Sunt buni în tot ce fac, sunt eficienţi, sunt lăudaţi, sunt penetranţi, dar, încă o dată insist, este vorba de o valorificare superioară a meseriei aici, pentru că o să vă întrebaţi, dacă tocmai adineauri spuneam că se repliază şi tac, acolo era vorba doar de o comunicare interumană, aici vorbim de un plan superior şi de manifestare publică într-un plan în care sunt aduse argumentele profesiei, experienţei, valorii personale.

Dar întreaga situaţie de pe Casa a X-a este destul de intensă, de învolburată şi niciuna dintre situaţii, nici cea controlată de Saturn, nici cea controlată de Marte nu le dau linişte. De la ambele provine nesomn, ambiţie, determinare, hotărâre, unora le dă chef sau putere chiar de a se gândi la răzbunare, altora le dă chef şi putere de afirmare, mai ales dacă sunt tineri.


Citeste Urania Vărsător 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*