Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Berbec 8-14 iulie 2012

Berbec

Horoscop Urania 2012


Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului săptămâna viitoare păstrează tensiunile pe Casele importante I, VII şi X. De aici probleme sociale, o luptă continuă pentru rezolvare sau deblocare a unei situaţii, pentru înlăturarea unor obstacole cum ar fi persoane care nu doresc să lucreze cu aceştia, le pun piedici, le contestă competenţa, le resping proiectele, se opun semnării unor contracte şi în felul acesta se dau peste cap tot felul de demersuri care porniseră binişior. Eforturile celor născuţi în zodia Berbecului, îndreptate spre aceste deblocări, uneori se soldează doar cu ceartă, cu revoltă, cu mânie, cu stricarea relaţiilor. De mai puţine ori se realizează ceva concret. Dar nu perioada cuprinsă între 8 şi 14 iulie este cel mai greu de suportat de către aceşti nativi.Mai greu de suportat va fi perioada care va urma zilei de 18 iulie, când se va realiza o confruntare complicată, încărcată de brutalitate şi tensiune între Marte şi Uranus la grad perfect pe axa Balanţă-Berbec. Este prima confruntare între aceste două planete masculine, dinamice, explozive, cu un potenţial de surpriză irepresibil. Şi, într-adevăr, surprizele se vor ţine lanţ, aşa cum spuneam, după 18 iulie. Deocamdată ar fi bine să se bucure de această perioadă încă liniştită, favorizată de o bună comunicare, de premizele unor discuţii, care chiar dacă nu conduc la un rezultat rapid şi favorabil, măcar limpezesc datele problemei, pun nişte principii la punct, aduc la zi o informaţie şi le permite acestora să se apere şi să aducă dovezi în beneficiul lor.

Deocamdată, între Marte şi planetele din Casa comunicării relaţiile sunt întreaga săptămână bune. Dar, cu un plus de energie, de dinamism pe care l-am mai subliniat o dată, pe o altă relaţie planetară, acum această noţiune revine într-o relaţie complexă Marte-Jupiter, Marte-Lună, Marte-Venus. Ceea ce înseamnă că aceşti nativi trebuie să folosească săptămâna care urmează pentru a face toate demersurile necesare care ţin de prezentare, comunicare, luare de contact, ochi al câmpului, perspectivă generală, strategie.

Toate acestea se bazează pe lectură, studiu, informaţie sau consultare, sfătuire cu specialişti, cu experţi ori chiar şi cu rude. Săptămâna se anunţă bună şi în planul relaţiilor sentimentale. Marte în Leu îi transformă pe nativii din Berbec în nişte persoane în stare să se exprime frumos, interesant, captivant şi atrăgător, să fie convingători, să fie cuceritori, le place să facă pe interesanţii, pe actorii, pe vedetele, o să le placă să se emancipeze şi să facă tot felul de figuri menite să rupă gura târgului şi mai ales să frângă inimile doamnelor.

Nativii din Berbec nu prea pot să-şi reprime în această perioadă tentaţia ori tendinţa de a fi cuceritori, de a îşi mobila sufletul cu tot felul de amintiri care de care mai interesante, mai speciale, mai frumoase, sunt destul de pretenţioşi, nu cad în ridicol sau nu cad în exagerări, ridică nivelul unei relaţii foarte sus. Doresc pentru ei, dintr-un orgoliu, din vanitate, cea mai bună iubită, cea mai bună pereche, cea mai frumoasă logodnică, cea mai celebră soţie şi aşa mai departe. Problemele matrimoniale nu sunt chiar atât de confortabile pe cât sunt cele care îi unesc pe oameni doar pe bază de atracţie sufletească sau trupească. Acolo unde este vorba de un contract matrimonial lucrurile încep să se strice, de fapt tensiunile au apărut de săptămâna trecută şi ele se vor acutiza. Atenţie, după 18 iulie pot să apară conflicte majore.


Citeste Urania Taur 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*