Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania Balanţă 8-14 iulie 2012

Balanţă


Citeste Urania Fecioara 8-14 iulie 2012

Revin la o caracterizare, la o definire şi la o circumscriere a tipului de acţiune al planetei Marte în Balanţă, pentru că despre aceşti nativi este vorba. De curând în zodia lor, Marte îi face hărnicuţi, dinamici, eficienţi, implicaţi cu multă proprietate în foarte multe demersuri, fie că este viaţă personală, că este muncă acolo unde sunt retribuiţi sau că este este vorba de o activitate extraprofesională, poate neretribuită, deci un hobby de plăcere, de pasiune ori o activitate de rafinare a mijloacelor de cunoaştere şi de împlinire la nivelul conştiinţei şi mentalului. Bucurii pentru suflet, bucurii pentru minte, desfătare care ţine de lecturi, vizionări.Este vorba de un context mediatic. Vizionări pot să cuprindă emisiuni de televiziune, filme, documentare, albume asupra cărora medizează, diapozitive, seturi de fotografii sau tot felul de vizionări ale unor spectacole ori o apropiere de lumea filmului. Totul se constituie ca un uriaş material didactic necesar pentru ca ei să extragă numeroase pilde de viaţă, să aibă mai aproape, mai concret, mai simplu explicat sub ochii lor o conduită cu consecinţele lor, o metodă de a obţine succesul, un fel de a se feri de pericole, o tipologie umană pe care pot să şi-o ia drept model, extrasă dintr-o carte, un roman, un personaj de film, pe care urmându-l în linii generale să îşi construiască prin imitaţie, prin simetrie o personalitate apropiată.

E vorba de cei tineri până la un punct, apoi pentru alţii se poate pune problema unui noroc legat de străinătate, despre toate acestea noi am vorbit şi săptămânile trecute, aspectul rămâne în continuare valabil, doar că e un pic mai concentrat, mai puternic şi probabil că va si creea pentru unii efectele aproape, aş spune, nevisate. Noroc la burse, la selectări, la excursii, la deplasări profitabile cu consecinţe dintre cele mai stranii. Se duce omul într-un oraş ca să facă o excursie, mă refer la un oraş din afara ţării, undeva departe peste hotare vede un anunţ că se ţine un concurs peste una, două sau trei zile. Un domeniu pe care pe el îl interesează sau în care excelează şi renunţă la călătorie, traseul este abandonat, se înscrie la concurs şi, culmea, câştigă.

Uite aşa îşi schimbă unii viaţa. Am croit o ipostază nebănuită, nepremeditată, nescontată de cel care a plecat doar să se relaxeze o săptămână de acasă şi se întoarce Moderator: alt om, cu alt destin, cu altă deschidere. Luaţi în calcul tot felul de situaţii bune şi fără să fie aşa, ca în filme, cum am descris eu adineauri o posibilitate de schimbare de destin. Se pot întâmpla şi lucruri mai mărunte, dar profitabile şi care la un moment dat să îl smulgă, să îl atragă, aşa cum un magnet atrage pilitura, deci acel context să-l smulgă din platitudine, din oboseală, din rutină, din plictis sau din lipsă de orizont şi speranţă. Pentru aceşti nativi această Casă a IX-a continuă să fie excelentă.

Mai complicată şi aproape aş vrea să nu mă mai apropii şi să intru prea în detaliu de relaţia pe care o construiesc cele două planete conflictuale şi explozive Uranus şi Marte, care Marte e în Balanţă, care Uranus e în Berbec pe Casa a VII-a şi care planete sunt în opoziţie. Încă nu se pune problema unor conlicte, a unor certuri sau a unor situaţii atât de disproporţionate între ce doresc şi ce primesc de la partener, între ceea ce fac şi ceea ce nu fac ceilalţi, încât nu se mai poate vorbi sub niciun chip de armonie. Chiar şi în cuplurile cele mai înţelepte, bazate pe multă delicateţe, educaţie şi decenţă ori ţinută şi conştiinţă, chiar şi acolo pot să apară fricţiuni, animozităţi, chiar dacă nu apare noţiunea de despărţire şi nu apar stridenţe ori farfurii sparte.

Sunt însă şi cupluri care trăiesc, care de-a dreptul s-au obişnuit cu conflictul însuşi, aşa încât pe un astfel de viitor, mai ales pe cel care se va concretiza după 18 iulie, aproape este greu de crezut că va fi pace în acele gospodării, în acele cămine. Gospodărie şi cămin, ca să vă trimit spre două tipologii ale căsniciei. Unii formează un cuplu, mai fericit sau mai puţin fericit, alţii formează doar o asociere de interese, unul vine cu cratiţa şi celălalt cu mâncarea, şi atunci, cu siguranţă, este vorba de o gospodărie.

Pentru astfel de situaţii, fie că oamenii au pus multă nădejde şi speranţă într-o convieţuire, fie că nu au pus decât egoismul şi indiferenţa, ceea ce se va petrece după 18 iulie este să scoată în evidenţă exact aceste carenţe, să accentueze dimensiunea precară a fiecăruia dintre parteneri, dar şi natura şi esenţa relaţiei înseşi, dacă este posibilă, dacă mai are un viitor şi unde este şubrezirea principală care se produce prin impactul cu acest context astral care nu face decât să reveleze adevăruri tăinuite sau adevăruri care sunt trecute sub tăcere, ignorate ori de care partenerii nu îndrăznesc să se apropie de spaima unor descoperiri şi lămuriri cutremurătoare.

Prin urmare, unii ar trebui să se pregătească sufleteşte şi pentru un moment care nu este chiar atât de departe, adică peste vreo zece zile o să înceapă această lămurire de sine, a fiecăruia în relaţie cu celălalt şi a amândorura în raportarea lor la ceea ce se cheamă instituţia căsătoriei.


Citeste Urania Scorpion 8-14 iulie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*