Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Citeste Urania

Berbec

Horoscop Urania 2012


Pentru cei care s-au născut în zodia Berbecului, începe să se pună, odată cu seara zilei de 3 iulie, tot mai accentuat problema unui proces, a unui litigiu şi nu neapărat a unei soluţii, cât mai degrabă al unui conflict.
Aş putea să spun, cu uşurinţă uriaşă, şi nu aş greşi, dar nu vreau să sperii pe toată lumea, poate că acea formă de manifestare a unei tensiuni la nivelul dialogului cu instituţiile, a aplicării unei legi, a acceptării sau a revoltei în faţa unei sentinţe judecătoreşti să fie limitat, restrâns ori suportabil, în funcţie de caz. Totuşi, sunt foarte multe elemente care vorbesc despre ascuţirea conflictelor, a nemulţumirilor despre animozităţi, duşmănii şi rivalităţi care nu mai pot să fie oprite. Se ceartă rudele între ele, partenerii întrei ei, asociaţii într-o firmă, inutil de adăugat, e de la sine înţeles că se ceartă şi soţii acolo unde, într-un cuplu, există un Berbec. Marte, guvernatorul Berbecilor, se află în Balanţă, în opoziţie şi îi răscoleşte profund, îi transformă pe toţi Berbecii în nişte fiinţe neliniştite şi imprevizibile.
Dacă luăm în calcul definiţia intrinsecă a Berbecilor, firi directe impulsive, spontane, care nu premeditează şi care chiar nu pot să fie ţinute în frâu sau sub control de către cei apropiaţi când provocarea este foarte mare. Ei bine, în seara zilei de 7 iulie, o astfel de ipostază debordantă se petrece în sufletul acestor nativi. Un tumult, o revoltă, o tulburare, o revoluţie se petrece în gândurile lor. Iau decizii dintre cele mai drastice, iau hotărâri care uneori se îndreaptă chiar împotriva lor. Au ceva din sacrificiul unor persoane care apar doar în Legendele Olimpului sau în legendele sfiinţilor. Atitudini mult peste puterea de înţelegere şi chia r de trăire a unui muritor. Miza este foarte sus.
Modelul uman sau tiparul pe care încearcă să şi-l apropie şi pe care încearcă să îl adapteze să îl muleze pe personalitatea lor este atât de complicat încât rareori vor reuşi. Din această confruntare, aproape toţi vor ieşi înfrânţi. Vor regreta multe dintre gesturile şi iniţiativele pe care le-au avut. Primul mare sector supus greşelii este comunicarea, felul în care vorbesc şi mai ales ceea ce spun. Pot să facă reproşuri nejustificate, se pot certa plecând, nu neapărat de la nişte fleacuri, că pleacă în realitate de la o premisă corectă. Felul în care conduc însă discuţia este greşit, e total neproductiv şi ajung hăt departe de nici ei nu ştiu cum s-a produs această deraiere. Este momentul când gura nu poate să fie controlată de minte, iar mintea la rândul nu poate să fie controlată din afară de raţiune sau nu poate să fie controlată nici din exterior de către persoane care observă derapajul. Sunt momente când ar fi bine să nu se vorbească si să se ţină la distanţă de persoane importante cu rang, ca să nu se facă de râs în faţa acelora.
Chiar dacă este vorba de o invitaţie aparent plăcută, o seară la o terasă, o zi de naştere, un eveniment oarecare, e bine să le evite. Să trateze cu decenţă şi politeţe momentul şi să se sustragă cu tot atâta grijă pentru a nu răni nişte sensibilităţi. Participările în grupuri mari de oameni la manifestaţii, acolo unde lumea vorbeşte, râde, cântă, dansează, bea alcool, sunt total neindicate pentru aceşti nativi. În sfârşit, să nu uităm că seara zilei de 7 iulie mai aduce un trigon între Soare şi Luna – Chyron – Neptun, ceea ce înseamnă că trăim în vorba românului, că li se dă apă la moară chiar de către astre. Mai întâi, într-o primă parte vor fi furtunoşi, certăreţi, revendicativi, vor fi insistenţi şi vor dori să dovedească că ei au dreptate. Apoi, se vor replia în forul interior şi vor deveni melancolici, plângăcioşi şi disperaţi pe ideea ce am făcut. Noi îi sfătuim că să nu facă, prin urmare, există şi şansa de a nu cădea în păcat.
Deci mai departe fiecare cu puterea lui de înţelegere şi de pricepere de a se mişca printre oameni, interese şi criterii de convieţuire. Ar mai fi o nuanţă de remarcat în această logică de idei, şi anume acest context este foarte prost pentru toţi cei care dau examene, mai ales pentru cei trebuie să facă o figură bună. Examenele sunt susţinute în principal în varianta orală, o examinare care presupune o discuţie liberă sau o prestaţie actoricească sau de orice fel ar fi ea. Aici întregul context astral ţine de depăşirea măsurii. Nu vor fi spontani, ci îndrăzneala lor va deranja, nu vor fi curajoşi, ci deplasaţi, nu vor fi plini de personalitate, ci, iertaţi-mi expresia, de-a dreptul obraznici. De aici riscul de a compromite o situaţie şcolară, pedagogică care ţine de carieră, de drum în viaţă, de opţiune.
Unii pot să piardă un tren important tocmai pentru că se grozăvesc în astfel de momente. Spun acest lucru în atenţia părinţilor care au copii acasă în postura de adolescenţi sau care chiar au depăşit vârsta adolescenţei şi care se prezintă în faţa diferitelor forme de examinare profesională, juriu, comisie sau chiar simplă consultare, vizionare ori audiere.

Citeste Urania Taur 24-30 iunie 2012

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*