Horoscop Urania 2015

Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Horoscop Urania reprezinta predictiile mele astrologice saptamanale, pentru toti nativii din zodiile berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioara, balanta, scorpion, sagetator, capricorn, varsator, pesti

Horoscop Urania 2015 - Horoscop Urania 4-10 iulie 2015

Pasul Fortunei – O stea pentru fiecare 1-7 Iunie 2012

Pasul Fortunei pentru saptamana 1-7 Iunie 2012, oferit de Urania .Urmariti inregistrarea integrala a predictiilor oferite de Urania.Emisiunea Pasul Fortunei difuzata pe B1Tv pentru saptamana 1-7 Iunie 2012.In cazul in care ati ratat emisiunea Pasul Fortunei sau va este mult mai usor sa urmariti predictiile Uraniei pe net! acest web-site al Uraniei va sta la dispozitie cu toate predictiile saptamanale oferite de Simona Varzaru.
Pasul Fortunei – O stea pentru fiecare 1-7 Iunie 2012Nu sunt deloc rele întâlnirile stelare cu poziţiile planetare, dimpotrivă. Iată, de exemplu, răstimpul cuprins între 5 şi 6 iulie aduce o combinaţie mirobolantă între Soare şi Sirius ori Canopus, dar la un nivel obişnuit, banal. Canupus presupunse găsitorul de drumuri, cu mai pragmaticul a găsi o soluţie, până la mai elevatul şi subtilul a găsi cheia, sau a dezlega enigma unei ipostaze umane. Sirius completează această ipostază, dar ridică toate trăirile şi activităţile umane la cu totul şi cu totul alt nivel, într-o altă cheie de descifrare. Aici, prin intermediul stelei Sirius, o stea minunată, bogată în semnificaţii, lumescul devine sacru, oamenii au o tendinţă irepresibilă de a se îndrepta către tot ceea ce ţine de religie, magie, divinitate. Credinţă, iluminare, rugăciune, mântuire, ori poate chiar sacrificiu imediat răsplătit.
Nu este neapărat o stea fixă a succesului, cât este o stea a devenirii fericite şi a posibilităţii de transformare. Într-o astfel de ipostază, Soarele care se află în zodia Racului poate să le dea unora dintre nativii în acest semn zodiacal, repet Racul, posibilitatea de a metaboliza, de a arde şi de a consuma o serie de experienţe umane, personale, de a le da o dinamică, o strălucire sau o aureolă în funcţie de viaţa, vârsta şi ipostaza în care se află. De asemenea, este foarte bună, extraordinară, cum vreţi să spuneţi sau cum se întâmplă, în funcţie de cazoistică, întâlnirea, din păcate pentru puţin timp, a planetei Venus în Gemeni cu steaua fixă Aldebaran, care aduce succes prin voinţă, integritate, muncă şi reper indestructibil dintr-o imagistică şi dintr-o reprezentare despre lume şi viaţă care ţine de educaţie, de cultură, de înălţare. Nu este o combinaţie care să te facă să cumperi mai ieftin de la piaţă, ori să ajungi şef de serviciu, adică să fii mai cu moţ peste cei doi sau trei colegi de până mai ieri de birou.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*